Test: Cât De Român Eşti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitări, ai scos 73 puncte din 100. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că:
    Eşti rumân
    TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele..............
    In tara momentan.

Comment

Sunt 71% român.
      Testul zice aşa:

TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele şi TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desfiinţa televiziunile n-ai şti ce să faci cu timpul liber. Foloseşti expresia “sânge-n p***”. Ştii că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 - 100 de puncte)
      Last edited by ion_daniel; 11 July 2009, 12:45.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
        Nu am vrut sa il fac ,ce este la noi in tara imi este sila ca sunt roman!
        si eu sunt de acord, dar totusi l-am facut si am scos 52 puncte; cam mult
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Sunt 59% român.
          Testul zice aşa:

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Sunt 49% român.
            Testul zice aşa:

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte
            baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

44 puncte raspuns : mi-e rusine !!!

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

destul de adevarat poate si ptr ca sunt de nationalitate Maghiara.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@mumus: la fel,46% dar nu mi-e rusine,testul e la misto! si io mi-s secui heee!

Comment

nu mie rusine ma... la test asta era raspunsul, ca Citez: Imi este rusine )
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

62%...shit!(in Romana)
                    fara

Comment

54%... Cred ca suntem pe drumul (care drum?!) cel bun...
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

64% ) bestial testul cu specific romanesc )

Comment

Sunt 71% român.
                          Testul zice aşa:

TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele şi TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desfiinţa televiziunile n-ai şti ce să faci cu timpul liber. Foloseşti expresia “sânge-n p***”. Ştii că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 - 100 de puncte)

ce tareeeeeeee ...... eu m-am luptat cu otomanii....dar eu sunt cam otoman mai exact urmas a lu Gingis Han crestin pana in maduva oaselor cand ma duc la geamie(moschee) )))))))))))))))))))))))
                          sigpic

Comment

Sunt 83% român.
                            Testul zice aşa:

TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele şi TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desfiinţa televiziunile n-ai şti ce să faci cu timpul liber. Foloseşti expresia “sânge-n pulă”. Ştii că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 - 100 de puncte)

Comment

Mie mi-e rusine ca sunt roman... Nimic nou
                              E caterinca testul asta dar are si un sambure de adevar.
                              49 de puncte

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

Desi as vrea sa traiesc in Germania, nu cred ca as putea, acolo e tristete totala din toate punctele de vedere, mai ales cand vine vorba de femei... Degeaba au ei cele mai tari masini daca la capitolul femei sunt praf.
                              Faceam caterinca cu un prieten anul trecut prin Germania. Eu: "De ce sunt astia asta tristi ma? dupa 11 seara sting toti luminile, nu mai e nimeni pe strazi, parca lumea se opreste in loc" Si el cica: "Pai tu n-ai vazut ma ce femei au astia aici, cum sa-ti mai arda de viata!"
                              Deci unde e mai bine?

Defapt asta e intrebare pt. mine.
                              R: La noi in tara, bineineteles.
                              Last edited by vitriol; 1 September 2009, 13:14.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

doar 74 de puncte din 100...naspa...
                                Keyboard error or no keyboard present.
                                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google