Asta imi aminteste de 6 cai frumosi
Logan 135 cai !!!
Collapse
X
-
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
mai...asta nu stie nici cum se deschide cutia de bere....el bea numai din pet...
Vad ca lucreaza la petrom v....so fi innecat cu vapori de benzina.
Bou ala sigur a confundar kw cu cp...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Dupa ce spune asta in clip filmuletu e din 2007 sau cel putin asa deduc eu.Ascultati cu atentie ce zice omu la faza de cand ai permis.Deci.......Last edited by Juristul2000; 2 July 2009, 09:59.
Comment
-
Este, este, si fac pariu ca ii turbodizelpebenzina, 1.6 DCI saispevalve si are in plan sa ii puna si NOS numa ca nu are tevi de PVC!!
.................. a si marmota avea Q7 decapotabil
Comment
-
Ziceti voi ca asta e amuzant?
Sa vezi ce amuzant este cand iti explica cineva, ca a taiat o turbina in 2, a alimentat-o electric, si baga in motor 0.6 bar... Dupa care, a schimbat vreo 3 seturi de pistoane, ca asa putere mare a avut.
Aaaa, vb de 1.4.
Comment
-
tare frate...ce sa-i faci.Un coleg de clasa se lauda ca el a pus pe o dacie 1300 4 tune de tuica si a venit cu ea in treapta a 2 de la buzau la braila.nu exagerez.asa a zis el.radea de mine ca eu am pus numai o tona pe mcv-ul meu...super masini frate....
Comment
-
poate lucreaza la dacia si zice adevarul de 1,6 16v .poate 85 cp are adevarat.la dacia se obisnuieste sa se treaca valori mai mari ale puterii.uite, dci de 70 dar are 68,1,6 mpi are 90 da adevarat 87cp...si lista continua.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment