Marius, esti un delicat si un dragut. Te pup
Femeile si masina
Collapse
X
-
Originally posted by D-FENSBrutus,mi-ai adus aminte de o faza intamplata chiar ieri cand eram in trafic:o femeie incerca sa dea cu spatele si in loc sa se uite peste umarul drept ea se uita peste umarul stang,asta nu e totul,faza era ca statea cu centura in gura...Pai nu-i de ras?
Femeile ne coloreaza viata ... in negru
Au si parti bune totusi"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Hello ,opriti-va ca am deraiat de la traseu ,vorbiti de femei si masina nu doar de femei ,hai sa incetam cu asta ,fiecare dintre noi avem pareri impartite si nu ajungem nicaieri , chiar si in gluma"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
sa tragem concluzia si sa nu generalizam despre femei,cunosc unele care conduc destul de bine ... dar sa luam aminte...sunt multi "dovleci" si multe "ghivece cu flori" in trafic ,trebuie sa te feresti din stanga din dreapta...de partea mecanica nu stiu mai nimic...si se cred mari soferi sau soferite, mai bine ar petrece ceva timp in poligon, tare rau imi pare ca l-au scos, mai invatau si ei cate ceva jaloane, parcare in panta, plecare din panta... e tot mai rar intalnit poligonul in ziua de azi, nu pot sa trec cu vederea pe dobitocii de instructori de la sc de soferi care nu isi fac treaba cum trebuie si pun covrigul in brate la niste habarnisti...ca tot vb de femei la volan .. cele mai frecvente faze intalnite sunt stationatul la culoarea verde (probabil daltonism-sau profitand de 2 minute de stationare incep doamnele si domnisoarele sa isi faca machiajul), plecatul de pe loc in treapta superioara si oprirea motorului, intrarea in intersectie si blocarea acesteia in zona marcajului cu hasura galbena, neacordare de prioritate(asta mai rare, este mult mai frecventa la barbati)...adevarul e ca femeile sunt mult mai atente la volan decat barbatii, insa tot la fel de adevarat este si faptul ca in mare majoritate acestea sunt mai slab pregatite ori au mai putina experienta si indemanare, ceea ce conduce la mai multe greseli.Last edited by mdi_pro; 24 November 2007, 13:57.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu n-am inteles poanta cu aia de pe primu loc
m-am uitat mai bine la poza...
si-a pus cumva casca pe dos???????Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment