Originally posted by dan.gutu
View Post
Imagini Haioase
Collapse
X
-
Deci, masina era perfecta din punc de vedere tehnic si estetic , nu va vine sa credeti,dar avea in jur de 17000 de km.Propietarul un tip cam la 50 de ani,curatel imbracat.L-am intrebat ce este cu mizeria aia in masina si a motivat ca nu are timp de curatenie.Mizeria din masina nu este motiv de respingere,trebuie sa iti faci loc printre gunoaie si sa iti faci treaba .Ce a fost interesant,ca nu mirosea urat ,am intalnit si masina la care am scos un sobolan cat pisica de sub bancheta din spate,nu pot sa spun cum putea,proprietareasa ,ca era o femeie, nu stia de unde vine .LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
ati observat banana de sub scaunu din dreapta?
cunosc masina daca a stat pe dreapta in garaj mai bine de 2 ani... era cuib de sobolani in el...si era mai curat inauntru...Last edited by mumus; 25 May 2010, 22:10.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Are ochelari de soare?Are!Cred ca ii pune la ochi sa nu vada mizeria din masina.Am vazut pe acolo si un telefon...Cred ca,cara pietris de la rau la cum arata in interior.Poti sa iei vreo ciuperca de la asa masina.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Un fel de haz de necazul omului, dar mai mult... Atentie unde va parcati masina!Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
Comment