Imagini Haioase
Collapse
X
-
furtuna la mamaia bitch )
In concert vali vijelie;-)sigpic
Comment
-
Comment
-
-
Eu sunt rau ca doar daia e facut forumu , cine vrea sa vada poze sa-si faca cont...
deci cine nu pune poze si pune linkuri se sterge postu...
si aropo de anumite persoane sunt persoane care nu au timp sa deschida toate link-urile , dar asa cand pui poze e acel mic Thumbial , in fine...
Poze nu Link-uri!
PS. furutuna aia din pozele lu boris am prins-o pe strazi eram cu masina la 1km de casa , a fost destul de urata... si in 2min de ploaie anumite canalizari refulasera deci capace sarite strazi inundate etc...Last edited by SoNyKeL; 29 June 2008, 14:07.
sigpic
Comment
-
[QUOTE=SoNyKeL;141744]Eu sunt rau ca doar daia e facut forumu , cine vrea sa vada poze sa-si faca cont...
deci cine nu pune poze si pune linkuri se sterge postu...
si aropo de anumite persoane sunt persoane care nu au timp sa deschida toate link-urile , dar asa cand pui poze e acel mic Thumbial , in fine...
Poze nu Link-uri!
Fara complicatii!
De ce sa te certi inutil, cand stii ca nu vei ajunge la nici un rezultat? Este bine ca, din cand in cand, sa mai faci compromisuri. Nu iti recomand sa renunti la ideile tale, dar ascultai si pe cei din jurul tau. S-ar putea ca, uneori, sa aiba si ei dreptate. Impunerea cu orice pret a punctului de vedere iti va consuma multa energie pe care ai putea-o indrepta catre alte scopuri constructive.
Comment
-
Pentru avatar...Attached FilesForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Triunghiul imposibil.Ala mic al meu a zis ca-l pune pe ganduri...Attached FilesLast edited by D-FENS; 2 July 2008, 09:41.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment