TT-ul ala e bun la dezapezire.)
Imagini Haioase
Collapse
X
-
-
Pai la o asa masina iti trebe un drum ca o foaie de drept...cum la noi este imposibil...sar putea sa nu poti macar sa o scoti din garaj..)...Nu au gandit rau baietii cand au proiectat Loganu cu garda inalta..au stiut la ce sa se astepte...au facut o masina speciala ptr asfaltu din romania..Last edited by unknown; 7 August 2007, 16:02.sigpic
Comment
-
POZA 1:
Ce concentratie mare de MCV-uri pe metru patrat.
Apropo, mi se pare mie sau sunt si prost pozitionate ca da impresia ca dezechilibreaza vasul fiind prea multe pe o parte.
POZA 2:
Acum nu se mai fac case in copaci pentru copii )
Acum o iei deja facuta si o pui pe MCV deasupra si gata
Ai copilul tot timpul dupa tine si in acelasi timp nu poate sa zica ca nu i-ai facut casuta.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianIacata ce am gasit si eu...sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
...de doi lei :p
Comment
-
in sfarsit un iubitor de dacie. daca e reala faza atunci n-am cuvinte. de ce sa existe numai dacii cu semne de audi, vw, bmw si mai stiu eu cand poate sa existe si asa ceva. cuiva cui nu ii e rusine de dacia. si de ce i-ar fi? sunt si masini mai proaste pe lumea asta, ca sa nu zic chiar muuult mai proasteCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by RocriPopa ala din ultima poza e cumva calugarul de la manastirea Tanacu . Sau e neam cu popii pedofili din SUA? .sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
A se observa ingeniosul sistem antifurtAttached FilesPlecat departe
Comment
Comment