acelasi banc de doua ori pe aceeasi pagina
Un avocat nimereste in avion langa o blonda si, pentru a nu se plictisi in timpul calatoriei, incerca sa intre in vorba cu ea. Blonda nu manifesta nici un interes pentru discutie, se uita pe geam, incerca sa doarma... Nevrand sa se dea batut, avocatul ii propune:
- Uite, hai sa jucam un mic joc: eu iti pun tie o intrebare si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare si daca nu stiu iti dau 5 $... si tot asa!
- Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc...
Deja enervat, avocatul ii propune:
-Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$... apoi tu imi pui mie o intrebare si daca nu stiu, iti dau 500$ !!!
In sfarsit, blonda accepta...
-Care este distanta de la Pamant la Luna?
- Blonda deschide geanta si ii da 5$.
Avocatul se gindeste... scoate laptop-ul, cauta in baza de date... cauta pe Internet... trimite e-mailuri la toti prietenii... in sfirsit, dupa o ora accepta ca nu stie raspunsul si ii da blondei 500 $. Blonda ii ia, apoi se intoarce si continua sa se uite plictisita pe geam.
Avocatul, in culmea enervarii:
- Bine, bine, deci ce e mic, are trei picioare si urca dealul?
Blonda deschide tacticoasa geanta si ii spune:
- Nu stiu, domnule, iata cei 5$ pe care tocmai i-ati castigat ...
Un avocat nimereste in avion langa o blonda si, pentru a nu se plictisi in timpul calatoriei, incerca sa intre in vorba cu ea. Blonda nu manifesta nici un interes pentru discutie, se uita pe geam, incerca sa doarma... Nevrand sa se dea batut, avocatul ii propune:
- Uite, hai sa jucam un mic joc: eu iti pun tie o intrebare si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare si daca nu stiu iti dau 5 $... si tot asa!
- Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc...
Deja enervat, avocatul ii propune:
-Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$... apoi tu imi pui mie o intrebare si daca nu stiu, iti dau 500$ !!!
In sfarsit, blonda accepta...
-Care este distanta de la Pamant la Luna?
- Blonda deschide geanta si ii da 5$.
Avocatul se gindeste... scoate laptop-ul, cauta in baza de date... cauta pe Internet... trimite e-mailuri la toti prietenii... in sfirsit, dupa o ora accepta ca nu stie raspunsul si ii da blondei 500 $. Blonda ii ia, apoi se intoarce si continua sa se uite plictisita pe geam.
Avocatul, in culmea enervarii:
- Bine, bine, deci ce e mic, are trei picioare si urca dealul?
Blonda deschide tacticoasa geanta si ii spune:
- Nu stiu, domnule, iata cei 5$ pe care tocmai i-ati castigat ...
Comment