Ciclul barbatilor:
La 20 de ani ii plac toate femeile
La 30 de ani ii mai place doar o femeie
La 40 de ani ii plac iar toate femeile,in afara de una
La 50 de ani ramane doar cu cea pe care o placea la 30....
...............................
Un student îi scrie tatălui :
Dragă tată, trimite-mi un milion (100RON), să îmi iau un dicționar foarte important.
După trei zile primește pachet de acasă, cu dicționarul de care zicea în scrisoare.
Supărat că nu a mers șmecheria, îl vinde cu 50 lei la anticariat și o ține în cheltuieli cu amicii, până face toți banii de dicționar praf, când, iată, scrisoare de la tatăl său:
“Dragă băiete, sper că îți prinde bine dicționarul, iar, dacă ai studiat, într-adevăr, vei vedea că între paginile lui ți-am pus și o bancnotă de 100 Euro, să te mai distrezi și tu cu fetele și prietenii.
Cu drag, tata.”
La 20 de ani ii plac toate femeile
La 30 de ani ii mai place doar o femeie
La 40 de ani ii plac iar toate femeile,in afara de una
La 50 de ani ramane doar cu cea pe care o placea la 30....
...............................
Un student îi scrie tatălui :
Dragă tată, trimite-mi un milion (100RON), să îmi iau un dicționar foarte important.
După trei zile primește pachet de acasă, cu dicționarul de care zicea în scrisoare.
Supărat că nu a mers șmecheria, îl vinde cu 50 lei la anticariat și o ține în cheltuieli cu amicii, până face toți banii de dicționar praf, când, iată, scrisoare de la tatăl său:
“Dragă băiete, sper că îți prinde bine dicționarul, iar, dacă ai studiat, într-adevăr, vei vedea că între paginile lui ți-am pus și o bancnotă de 100 Euro, să te mai distrezi și tu cu fetele și prietenii.
Cu drag, tata.”
Comment