Doua tiganci la farmacie;
Intra piranda si intreaba:
- Mancatz-ash, alifie ptr. P**da , avetzi?
-Iesi afara nerusinoas-o! Zice vanzatoarea.
Iese piranda si spune fiicei:
-Dute tu fa` ca mie n-o vrut sa-mi dea!
Intra fiica si intreaba:
- Buna ziua, alifie ptr .... Jos aveti?
-Sigurrrr, iar data viitoare sa ceri unguent vaginal, si .. Cat doriti?
- Paiiiii..... Cam ptr 2 p**de!
Se intalnesc astia la Dunare. Turcii pe malul bulgaresc, armata romana la noi.
Se gandeste Baiazid: "Bah hai sa ii intimidam pastia, ka sa se predea." si pune un tun pe mal. Mircea, ii pune pe ai lui sa puna in dreptul tunului, pe malul celalalt, un steag.
Baiazid: "Bah ashtia fak mishto de noi. Ia mai pune bah fro zece tunuri sa vada ajtiea ce arsenal avem." Aranjeaza turcii inca vreo zece tunuri pe malul lor. Mircea pune shi el 10 steaguri pe malul lui in dreptul fiecarui tun turcesc.
Baiazid: "Bah astia is nesimtitzi. Ia punetzi bah toate tunurile pe care le avetzi in dotare, sa le arat la fraieri ca io am mai multe tunuri decat are el soldatzi in armata."
Mircea, pune si el steaguri cate tunuri are Baiazid pe mal.
A doua zi se intalnesc astia doi pe o insula in mijlocu Dunarii, sa negocieze.
Baiazid: "Auzi bah ghiaure, hai sa no mai lungim atata, ca te vad cu morkovu-n c*r, ai pust steagurile alea pe malul tau ca sa-mi aratzi ca vrei sa te predai, nu-i asa?"
Mircea: "Nu bah, am vrut sa-tzi arat ca mi se falfaie de tunurile tale."
In fata unui bloc cu 10 etaje, un taran cosea linistit iarba: harssst, harsssst. La un moment dat, un tip cu un deltaplan, zburand prea jos, intra cu deltaplanul in balconul unui cetatean si se loveste de zid. La care taranul, filozof: "Deh, mey tata ! Tzara de *****, teroristi de ***** !"
Un evreu intarzia la o intalnire de afaceri ff importanta. Trebuia sa semneze un contract care aducea un profit de cel putin 2 mil $. Cand sa parcheze...N-avea loc.Mai da el o tura spunand:
-Doamne, fa sa gasesc un loc si-ti donez 200.000$...
Nimic...Parkingu' full! Inca o tura:
-Doamne, te implor, donez 300.000$!
Nimic...
-Doamne...Dau 500.000$!!!
Deodata in fata lui iese unu cu spatele si pleaca. Evreul repede:
-Gata, gata! Nu mai e nevoie, am rezolvat!
Vin parintii acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-maso. Dupa un timp lung de gindire, tatal zice, incet:
-Eu zic sa nu-l batem...
Intr-un pod salasluiesc mai multi lilieci. Toti stau cu capul in jos numai unul sta invers. Un liliac nou sosit intreaba :
- Asta ce a patit?
- A lesinat.
Intra piranda si intreaba:
- Mancatz-ash, alifie ptr. P**da , avetzi?
-Iesi afara nerusinoas-o! Zice vanzatoarea.
Iese piranda si spune fiicei:
-Dute tu fa` ca mie n-o vrut sa-mi dea!
Intra fiica si intreaba:
- Buna ziua, alifie ptr .... Jos aveti?
-Sigurrrr, iar data viitoare sa ceri unguent vaginal, si .. Cat doriti?
- Paiiiii..... Cam ptr 2 p**de!
Se intalnesc astia la Dunare. Turcii pe malul bulgaresc, armata romana la noi.
Se gandeste Baiazid: "Bah hai sa ii intimidam pastia, ka sa se predea." si pune un tun pe mal. Mircea, ii pune pe ai lui sa puna in dreptul tunului, pe malul celalalt, un steag.
Baiazid: "Bah ashtia fak mishto de noi. Ia mai pune bah fro zece tunuri sa vada ajtiea ce arsenal avem." Aranjeaza turcii inca vreo zece tunuri pe malul lor. Mircea pune shi el 10 steaguri pe malul lui in dreptul fiecarui tun turcesc.
Baiazid: "Bah astia is nesimtitzi. Ia punetzi bah toate tunurile pe care le avetzi in dotare, sa le arat la fraieri ca io am mai multe tunuri decat are el soldatzi in armata."
Mircea, pune si el steaguri cate tunuri are Baiazid pe mal.
A doua zi se intalnesc astia doi pe o insula in mijlocu Dunarii, sa negocieze.
Baiazid: "Auzi bah ghiaure, hai sa no mai lungim atata, ca te vad cu morkovu-n c*r, ai pust steagurile alea pe malul tau ca sa-mi aratzi ca vrei sa te predai, nu-i asa?"
Mircea: "Nu bah, am vrut sa-tzi arat ca mi se falfaie de tunurile tale."
In fata unui bloc cu 10 etaje, un taran cosea linistit iarba: harssst, harsssst. La un moment dat, un tip cu un deltaplan, zburand prea jos, intra cu deltaplanul in balconul unui cetatean si se loveste de zid. La care taranul, filozof: "Deh, mey tata ! Tzara de *****, teroristi de ***** !"
Un evreu intarzia la o intalnire de afaceri ff importanta. Trebuia sa semneze un contract care aducea un profit de cel putin 2 mil $. Cand sa parcheze...N-avea loc.Mai da el o tura spunand:
-Doamne, fa sa gasesc un loc si-ti donez 200.000$...
Nimic...Parkingu' full! Inca o tura:
-Doamne, te implor, donez 300.000$!
Nimic...
-Doamne...Dau 500.000$!!!
Deodata in fata lui iese unu cu spatele si pleaca. Evreul repede:
-Gata, gata! Nu mai e nevoie, am rezolvat!
Vin parintii acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-maso. Dupa un timp lung de gindire, tatal zice, incet:
-Eu zic sa nu-l batem...
Intr-un pod salasluiesc mai multi lilieci. Toti stau cu capul in jos numai unul sta invers. Un liliac nou sosit intreaba :
- Asta ce a patit?
- A lesinat.
Comment