-Cati litri adancime are Oltul la Ramnicu Valcea? il intreaba Ionel pe tatal sau.
-Dragul meu, poate vrei sa zici metri?
-Nu, doamna invatatoare a zis ca apa se masoara cu litrul, protesta copilul.
.-.
Intr-un autobuz, un pasager manevrand stangaci un balot, sparge un geam. Soferul opreste masina si i se adreseaza:
-Paguba va costa 500 lei.
-Cum asa, un asemenea geam nu poate costa mai mult de 20-30 lei!
-Va inselati, acesta e un geam special.
-Adica.
-E incasabil.
.-.
Un automobil ramase in pana de motor intr-un sat. Fierarul locului fu rugat sa-l repare. Acesta il cerceta din priviri si-i dadu motorului 3 lovituri scurte de ciocan, dupa care acesta incepu sa functioneze.
-Cat ma costa? intreba proprietarul.
-150 lei.
-Asa de mult pentru trei lovituri de ciocan?
-Gresiti. Pentru fiecare lovitura va iau doar cate 10 lei, iar ceilalti 120 lei mi se cuvin pentru ca am stiut unde sa lovesc.
.-.
-Ce este infinitul?
-Infinitul este o coloana dintr-un parc din Targu Jiu, pe care am vazut-o anul trecut in timpul unei excursii.
.-.
-Baiete, vrei sa vezi daca barometrul a coborat?
-Nu, taticule, e tot la locul lui!
.-.
-Taticule, cine a inventat termometrul cu argint viu?
-Zeul Mercur, puisor.
-Dragul meu, poate vrei sa zici metri?
-Nu, doamna invatatoare a zis ca apa se masoara cu litrul, protesta copilul.
.-.
Intr-un autobuz, un pasager manevrand stangaci un balot, sparge un geam. Soferul opreste masina si i se adreseaza:
-Paguba va costa 500 lei.
-Cum asa, un asemenea geam nu poate costa mai mult de 20-30 lei!
-Va inselati, acesta e un geam special.
-Adica.
-E incasabil.
.-.
Un automobil ramase in pana de motor intr-un sat. Fierarul locului fu rugat sa-l repare. Acesta il cerceta din priviri si-i dadu motorului 3 lovituri scurte de ciocan, dupa care acesta incepu sa functioneze.
-Cat ma costa? intreba proprietarul.
-150 lei.
-Asa de mult pentru trei lovituri de ciocan?
-Gresiti. Pentru fiecare lovitura va iau doar cate 10 lei, iar ceilalti 120 lei mi se cuvin pentru ca am stiut unde sa lovesc.
.-.
-Ce este infinitul?
-Infinitul este o coloana dintr-un parc din Targu Jiu, pe care am vazut-o anul trecut in timpul unei excursii.
.-.
-Baiete, vrei sa vezi daca barometrul a coborat?
-Nu, taticule, e tot la locul lui!
.-.
-Taticule, cine a inventat termometrul cu argint viu?
-Zeul Mercur, puisor.
Comment