Cerere de iesire...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sony... nu te-oi vedea si pe tine la casa ta, cu femeie, cu copil si cu bratele pline de saci cu pampersi folositi! sa vadem atunci cine rade!

Comment

eee ba nu da pana atunci tu o sa fi bunic si o sa rad si eu de tine cine rade la urma rade mai bine

sigpic

Comment

Pentru mine o sa fie o bucurie sa stau cu nepotii...

Comment

Domnilor, va salut! Stand eu pe aici pe forum, citind cate una alta, nevasta trebaluia pe langa mine si la un moment dat ma intreaba ce este asta. Ii raspund ca este forumu cu loganistii. "Aaa, ce misto. Stiai ca maine poti sa mergi la intalnire pana la ora 12.20, dupa care treci pe la Anda (cumnata-mea) sa o iei de acasa si dupa aia mergem la mama".
          Ce sotie buna am...

Comment

Welcome Anubis (in clubul loganistilor asupriti de consoarte)! Sa fie asta o boala care se ia numai de la femeie la femeie?

Comment

Sp!ke , daca'i boala care se ia eu zic sa o declaram epidemie. Dar hai sa nu exageram , nu? Pai noi astia cu saiba ne putem compara cu alde Sony? El daca vrea in sera asta sa merga la o bere cu prieteni, ce face, se duce sa-i ceara voie lu mamitica? Nici vorba , urca in vagon si tuleo. Pe cand noi .... care mai avem si chinderi, se schimba foaia trebuie sa declari intentia cu ceva timp in urma, vezi reactia.. si pe urma actionezi.
              Hai sa va zic cum e la mine: cu nevastamea nu am probleme, ca nu-mi zice nimic, dar in schimb am cu piciu. Daca trebuie sa merg la o intalnire cu baietii, ma intreaba unde plec? De la servici doar ce am venit , deci faza cu plecatul la munca nu va tine, si trebuie sa inventez altceva ca sa nu-mi zica ca vrea si el. Ca atunci va trebui sa'l refuz si incepe sa planga , ca vrea si el cu mine. Indirect intervine nevastamea, ca nu-l lasa afara asa oricum si mai ales intr-un bar cu mine sau in nu stiu ce parcare pe unde au loc intalnirile noastre. Ee si uite asa intru intr-un cerc vicios, si de multe ori nu prea am iesire. Defapt este o iesire, dar inseamna sa renunta la iesitul cu baietii.
              Trageti si voi concluzii, ca inseamna la mine sa fiu "asuprit",
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

Categoric, EPIDEMIE! si Guvernul nu ia nici-o masura! Ar trebui intervenit aici cu ceva... gen napalm, sarin, tancuri, torpile, rachete nucleare (cred ca e raspandita boala la nivel global). In ceea ce priveste kinderul... e de partea mea... ca deh... finantele-s la mine!

Comment

Da nene , dar tu ii ai mari, al meu este inca "kinder",
                  , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Deh.. daca mi-am facut kinder de tanar! Anul asta ii fac buletinul! peste 4 ani ma duc la femei cu el! (daca nu m-o duce el pe mine!)

Comment

aoleu..vine primavara...i-am promis nevestei ca la primavara o las sa conduca loganul...ea are permis...da...cam atat..se pricepe la condus la fel ca si la gatit..(nu am mancat niciodata mancarea facuta de ea)..cum sa o pacalesc????..valeuuuu...masina mea....saraca...

Comment

te duci repede la rent a car s inchiriezi una identica

sigpic

Comment

Nevasta-mea nu are permis,ar cam vrea sa faca scoala dar o tot amana.Oricum ii dau masina cand vreau EU.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

faza cu rent a car nu merge..in bt sunt doar 2 firme cu rent a car..si au masini ...scumpe...iti dai seama cat platesc cand dau masina inapoi????...mai iau un logan de banii astia..he he he...si nici nu pot sa o refuz.....mai ales cand ma roaga seara.....in pat...inainte de culcare....pot sa-i rezist????..uf...sper sa reziste loganelul...doamne ajuta...

Comment

Recunosc ca ai o buba mai mare decat noi ! Dar presimt eu asa ca te vei descurca. Si vorbeai serios ca nu mananci din ce gateste sotia ta? Sincer ... ma mir cum de mai sunteti impreuna.
                              , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Mama ce bine ma simt! Pe mine ma roaga sa mai ies si eu cu prietenii, sa nu mai fac atata treaba pe acasa, sa mai las aspiratorul, mopul, alea-alea...Sa nu mai dau toata ziua pe la piatza, sa nu mai fac atatea ca ma surmenez! Va plang...
                                P.S.-Post redactat pe 01.04.2008
                                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google