cred ca nu prea are mult cautat dar si cand gaseste ti le ameteste
Fatu si profesoara ...
Collapse
X
-
din partea mea poa sa faca si frisca batuta ca tot nu ma supar nu mai sa stiu ca am contribuit cu ceva la sanatatea nationala a femeilor
ps cica ``calciu`` ajuta la albirea dintilor citeam acum vreo 3 ani intro revista de a fostei prietene se numea Bravo Girl
cica ptr un gust placut e bine ca parteneru sa consume inainte de ``mulgere`` citrice sau capsuni
sigpic
Comment
-
Sunteti dusi...!Nu frecventez postul OTV Mai aud, mai vad si eu cite ceva dar chiar asa .... Sa ne fereasaca Dumnezeu! Nu sunt chiar usa de biserica,Chestia aia a fost in direct? L-as impusca pe ala.... chiar se crede destept? Punctul propriu de vedere- mai bine minca C.C.T decit sa faca circul ala! Nu vreau sa fiu inteles gresit dar sa se stie ca nu sunt de acord cu profa' de istorie(inclusiv de metodele ei-Tepes cel mare!) nici cu compromisul "desteptului" care ii face farsa.Daca chiar a avut aceea informatie trebuia sa actioneze ca atare, nu sa faca un caz national! Numai cred ca unora le face placere sa serveasca chestii de genul asta OTV nu merita nici doi bani(cel putin pentru chestia asta) Destepul ala- cum il cheama? nici atit!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Ce va zic eu, traim in tara asta si cred ca Asta ne ocupa tot timpul!
Am facut si eu scoala, am avut si o profesoara,(BETON-preda si biologie,anatomie!) dar pe vremea aia am fost pus la punct, note la purtare ,consiliu profesorilor etc. DA! pot spune ca aceea a fost o profesoara, ne-aratat cum e viata! Tipa din "prosteala " de pe OTV cred ca era pedofila ,-scuzati expresia dar, retineti continutul! O femeie -daca e femeie adevarata-cauta barbati(sau masculi) nu pustani, pe care sa-i influenteze usor si intr-un mod total gresit!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
Comment