imposibil . atat . ce atata tam tam ? reclama la skoda a fost asta, ce-i asa mare smecherie, toti in reclame exagereaza . la duster n-ati vazut: pleaca de la 10 000 euro ( sau 12 ) si aia zic: asa putin ?
Primul Milion De Km
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Tudor View Postimposibil . atat . ce atata tam tam ? reclama la skoda a fost asta, ce-i asa mare smecherie, toti in reclame exagereaza . la duster n-ati vazut: pleaca de la 10 000 euro ( sau 12 ) si aia zic: asa putin ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Shakar: eu inteleg ce zici tu... dar aici o dam in prietenu lu prietenu lu varu lu bunica il cunoaste si mi-a zis. Prietenii aia ai tai de unde stiu sigur ca masina chiar a mers 1 mil de km? Daca tot il cunosc sa-l intrebe ce natura are jobul lui de trebuie sa mearga cu masina non-stop. Inteleg ca face curse Italia, Spania bla bla bla dar NON STOP? Ce transporta astfel incat e numai pe drum 24/24 7 zile din 7 365 de zile pe an? Cunosc o gramada care fac transport international de persoane/marfuri cu masini, microbuze etc dar pleaca in cursa cel mult o data pe saptamana. Pune 5 ani, adica 200.000km pe an, vin 547 km pe zi, asta daca masina ar merge non-stop. Daca n-ar merge non stop iti dai seama cat ar trebui sa circule in restul zilelor incat sa se pastreze media anuala? Mie personal mi se pare o utopie. Si daca ar avea 1 mil de km, daca s-a schimbat turbina de cateva ori, injectoarele, set motor, tot ce tine de tren de rulare tot la fel de cateva ori bune te incalzeste cu ceva? Sau e cineva care are impresia ca piesele astea duc 1 mil de km indiferent de conditiile de exploatare?
Comment
-
baieti....sa va spun povestea mea ce mi-a zis-o un om batran cu dacia lui 1310......Acum un an inainte de Paste aveam o dacie 1410 din 87' si am zis sa-i fac motorul aveam cu ea 270000km.....la service la taica'meu vine un mos de vre-o 60 de ani cu o dacie jurai ca-i noua.....a schimbat un bec la far...si cu una cu alta l-am intrebat....domn'le cam cati km are masina asta???? si el imi zice CE ITI SPUN ACUM NU O SA-TI VINA SA CREZI...eu pana acum am lucrat ca sofer pe cisterna de benzina....si benzina numai de acolo luam...de la scrgeri na......Masina are cam 700000 de km si NU AM FACUT NICIODATA MOTORUL!!!!!!!! Mosul avea tot scris untr-un caiet....cati litri de benzina punea de fiecare data.....EU ULEI NUMAI DE LA FABRICA PUNEAM SI LA MINE ULEI MAI MULT DE 2000 DE KM NU MERGEA....MAI MULT DE 60-70 KM/H NU MERG....am mutit cand am auzit acest lucru..am tinut mortis sa-l poztez....
Comment
-
Originally posted by bogdandochita View Postbaieti....sa va spun povestea mea ce mi-a zis-o un om batran cu dacia lui 1310......Acum un an inainte de Paste aveam o dacie 1410 din 87' si am zis sa-i fac motorul aveam cu ea 270000km.....la service la taica'meu vine un mos de vre-o 60 de ani cu o dacie jurai ca-i noua.....a schimbat un bec la far...si cu una cu alta l-am intrebat....domn'le cam cati km are masina asta???? si el imi zice CE ITI SPUN ACUM NU O SA-TI VINA SA CREZI...eu pana acum am lucrat ca sofer pe cisterna de benzina....si benzina numai de acolo luam...de la scrgeri na......Masina are cam 700000 de km si NU AM FACUT NICIODATA MOTORUL!!!!!!!! Mosul avea tot scris untr-un caiet....cati litri de benzina punea de fiecare data.....EU ULEI NUMAI DE LA FABRICA PUNEAM SI LA MINE ULEI MAI MULT DE 2000 DE KM NU MERGEA....MAI MULT DE 60-70 KM/H NU MERG....am mutit cand am auzit acest lucru..am tinut mortis sa-l poztez....
Comment
-
700.000 km in 35 de ani inseamna 20.000 km pe an. Mi se pare o medie mare, mai ales pentru anii 75-90. Nu mi se pare credibila povestea.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
Comment