E doar o reclama la skoda si punct.E fake faza, alai nebun ? cum sa conduci atatia km.E exagerata reclama oricum,ganditi-va la ce drumuri avem in romania cum ar arata masina aia ?Cred ca astia de la Skoda il sunau si ii spuneau : Domnul X calculand media dumneavoastra de condus trebuie sa veniti la revizie. :|
Primul Milion De Km
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CMD View PostE doar o reclama la skoda si punct.E fake faza, alai nebun ? cum sa conduci atatia km.E exagerata reclama oricum,ganditi-va la ce drumuri avem in romania cum ar arata masina aia ?Cred ca astia de la Skoda il sunau si ii spuneau : Domnul X calculand media dumneavoastra de condus trebuie sa veniti la revizie. :|'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Daca imi dati voie.....
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar,atat clipul cat si persoana aleasa denota clar influenta unei promovari exagerate a firmei Skoda.Cand zice "primul milion de kilometri" zice de parca ar mai urma sa mai parcurga vreo 2 milioane cu ea....
Cu toate astea exista masini care ruleaza foarte multi km pe an,dar nu numai in RO.Caz real : o firma de transport persoane din orasul meu efectua saptamanal curse RO-Italia cu bus-uri de 17 locuri.La fiecare saptamana , microbuzele plecau si se intorceau in aproximativ 5 zile. La fiecare cursa ,unul din patroni mergea cu ei pana la capatul traseului adica,Botosani -Roma si retur.Patronul mergea in fiecare saptamana cu un Opel (Vectra C,cumparat de la o km ). Botosani -Roma si retur sunt vreo 4700 de km. Vedeti si voi cam cati km putea face in 4-5 ani.....
p.s. cand avea 780.000 km parcursi l-a vandut.
Comment
-
eu am comparat cu un amic care e pe un microbus si face mai non stop grecia,spania,italia,germania...si nici ala nu a reusit in 4 ani milionu... eu zic ca e SF, si eu propun inchiderea.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment