Primul Milion De Km

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

considerand insa ca el ar fi putut face drumuri in afara tarii unde motorul ar merge constant undeva in jurul a 2200-2500rpm regim de mers la care nici turbina nici alte componente nu ar fi foarte afectate iar drumul ar fi destul de relaxant incat sa poti face 800km/zi.
    posibil este...Acuma ca o fi pe bune sau nu...Ma abtin

Comment

Sio eu am auzit ca omul a facut homeroizi daia ) de la atat stat pe scaun
      sigpic

Comment

Sincer eu nu prea cred.Dar ma rog.

Comment

O masina de taxi, face intr-un an aproximativ 170.000 km...Dar sunt 2 soferi pe ea, adica doua schimburi, si numai ei stiu cate schimba la ele, chit ca nu merg numai prin zone cu gropi.
          posibil ar fi, dar eu nu pot crede ca in 4 ani faci ca om normal 1 milion de km, eu facand in 3 ani 71.000 km, cu nenumarate drumuri de bucuresti - dortmund...
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Poza e facatura. Mai mult ca sigur. Cand distribuiam rulmenti venise un client si zicea ca are un autobuz care are 1 milion km. Dar nu el ii facuse.
            sigpic

Comment

Motorul 1,9 TDI e destul de fiabil, deci nu vad de ce ar schimba piese scumpe la el in timp.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by usurelu_okok View Post
                Ce ziceti fratilor de asta? Eu cred ca e o mare vrajeala.
                http://www.primulmilion.ro/index.php
                ...cica omu' din poza are 21 de ani...La cum arata ce va mira...Omu a mers non stop vreo 2 ani si ceva...Nedormit,nemancat,nep***t...

Comment

Am mai auzit de soferi turci care mancau asfaltu da dupa o saptamana de balotat km faceau si ei o pauza asa ca tot nu iese socoteala doar daca or fi mai multi pe aceeasi tigaie .Hai da si tu o tura!
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

N-am mah cum sa faci in 4 ani...Ce dreq...Hai sa fim seriosi!
                    zi si mie unde faci tu 700 km pe zi!
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Asta sa fi fost problema ? Ca e poza fake.. ?
                      nu inteleg pana la urma care e faza cu primul milion , e prima masina care atinge pragul asta ? Sau cum adica ? Eu am vazut un microbuz maxi taxi .. Era un mercedes de vreo 20 de ani .. Si avea 1 600 000 in bord . Asta a fost acum 2 luni , cred ca acum are vreo 1 650 000

sau totul este o reclama skoda ?
                      sigpic

Comment

Clar reclama skoda)..Si soferul ala nu cred ca are 21 de ani.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

@pigoo: 1 mil in 4 ani.
                          Off topic: ce motorizare e aceea de 1.4 160 cai?

Comment

Nu mai pomeniti de taximetristi oameni buni, aia circula prin orase cu 20km/h media orara, un drum in europa are o medie de 100km/h lejer daca mergi la consum jucandu-te pe telefon in acelasi timp
                            si 700km ii faci si in tara in 10 ore, nu mai vorbiti prostii, intr-o seara am fost cu niste amici in vama, plecat din buc la ora 23:00 si intrat in buc 8 ore mai tarziu cu stat in vama 4 ore si inghetat dupa ce am intrat in baltoaca
                            asadar aprox 500km facuti nedormit ne***** si intr-un amarat de logan, deci se poate...Numai sa ai unde sa mergi...Ca altfel sa-i faci doar de dragul de a-i face...N-ai bani de motorina)
                            si da, desi e un tractoras care consuma uleiul ca pe motorina 1.9tdi e un motor foarte fiabil, fara pretentii de motorina foarte buna ca dci-urile
                            @Cezar: 1.4 ala e un motor premiat e benzina si are si turbina si compresor(care se decupleaza dupa 3000rpm parca) astfel avand compresor actionat de arbore are cuplu de la 1500rpm...e cam ca un diesel

Comment

E reclama pentru skoda si nu conteaza daca a schimbat ceva in milionul de km . E genul de reclama care ne face sa trancanim ca niste babe la fapt divers , sa vorbim despre skoda la modul " ai auzit ce au scos aia de la skoda".

Comment

Mie reclama asta mise pare puierila ptr nemtii adica ce erau dubii ca masinile nemtesti nu ajung la 1mil de km??? Cred ca exista un dubiu la frantuzesti deci cine se ocupa de publicitate la ei sa treaca la matura

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google