Va las pe voi sa comentati .Gunoi pentru o persoana aur pentru alta.
Dacia 1310 "Facelift"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spune-i lu' nenea ca si-a pierdut un proiector ...Am vazut si eu o furie zilele astea cu bara spate de super nova si trase in bara 2 stopuri de ceata cum are supernova in bara )Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Deci nu mai am cuvinte )))))))))
bumperul ala ori l-a luat de la dezmembrari ori de la gunoi
daca nu o vopseste in culoarea masinii , degeaba l-a pus" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Din categorii asemanatoare (dovada ca asta nu e singur) iata un Oltcit Logan, un Opel Logan si un 1300 Logan... Semn clar ca se schimba la greu spoilerele fata la Logane si le gasesc altii care le dau o noua sansa.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Ce cocalari ordinari,doamne maiculita domnului oamenii astia trebuie sa fie cel putin cretini sa faca lucrurile astea.Idiotul ala cu opelul era cu ea la "preparat" isi pusese kit tuning si mai scrie si gabor pe luneta.Pur si simplu imbecili.Asta e romania si spune totul.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Asta-i tot de aici de pe forum. ) Romanii au imaginatie destul de buna...Attached FilesCumpar volan de Duster
Comment
Comment