seba papi wrc vitaminizat la micul dejun? sau ce ai?
oricum prea tareeeeee poza... o sa fac si eu una... mcvul meu in loc de subaru , restu evo...
oricum prea tareeeeee poza... o sa fac si eu una... mcvul meu in loc de subaru , restu evo...
vreo 3 sti-uri noi-noute valoreaza cat cutia de viteze de la subru de wrc. ala are 700Nm de la 1500rpm, ceea ce pe masina de showroom cu mici modificari n-o sa iasa decat cu pixul pe hartie. bagati tot la fel de multi bani ca si cand ati vrea sa va dati cu c4wrc sau focus wrc. a, ca aveti integrala de fabrica, e altceva. dar nu uitati un lucru, ca c4 si focus sa alerge in wrc, au trebuit construite minim 200 de masini pentru omologare, masini ce trebuie sa fi fost disponibile la vanzare publicului. asa zice regulamentul FIA. deci baza unui c4wrc a existat candva la vanzare. sigur nu cu 330cp, dar macar cu 250 si cu tractiune integrala.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment