Insonorizare ce ziceti??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by _VRX_ View Post
    da-i un pm lui marinu si sigur o sa te ajute ( pe 4 tun. il gasesti)

Multumesc foarte mult pentru raspunsul la obiect, voi cauta sa iau legatura cu el pe 4tun.

Comment

Originally posted by petroman View Post
      aluband - unde se gaseste si ce e(mai multe detalii)
      la praktiker, insonorizant
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

.... nu este insonorizant ! Este material hidro-izolator ... !
        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by shokaliptiku View Post
          .... nu este insonorizant ! Este material hidro-izolator ... !
          Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Si eu vreau sa reduc zgomotul de rolare.
          Foliile din fotografiile de mai sus par a fi (dau cu presupusa, nu ma pricep) un strat bituminos autocolant) cu o folie de aluminiu pe deasupra. La Praktiker, alubanda pt reparat acoperisul pare a fi acelasi lucru, cel putin la aspect. Eu am cumparat din occident niste placi bituminoase autoadezive dintr-un magazin specializat, fara aluminiu, si materialul nu mi-sa parut foarte diferit de cel din Praktiker. Care e diferenta? Exista compromisuri, sa nu dam o avere pentru insonorizare? N-as vrea nici sa-mi transform masina intr-un butoi cu smoala... O sa vina vremea butoiului ...mai incolo.
          Ce am de facut? Puteti sa-mi (ne) dati niste sfaturi?

Multumesc anticipat!

Comment

Am mai repetat pe acest thread ... am lucrat cu mai multe tipuri de materiale , si aluband si stp si dynamat ... diferenta dintre aluband si celelalte este de la cer la pamant .

ai intrebat care este diferenta intre materialele noastre si cel care lai cumparat din occident ... nu avem cum sa ne dam seama atata timp cat noi nu stim despre ce material din occident este vorba !

pentru a scapa de zgomotele de rulare .. fenomin si insonorizant pasta de la practiker in care poti pune niste fulgi de cauciuc !
            Last edited by Seba; 18 April 2008, 22:01.
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Cum se utilizeaza acest aluband domnule shokaliptic? Detalii ... si mai usor cu limbajul mirc ... aviz amatorilor
              sigpicMy ride

Comment

Oke domnu ... o las mai usor cu limbajul .. si te rog si eu sa numi pocesti ID ul !

alubandul ... cred ca am mai zis de 10 ori pe acest forum .. este folosit la hidroizolatii ... pe acoperisuri ... etc
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Imi cer scuze ... gata rezolvat
                  Last edited by DeLuXe; 18 April 2008, 22:31.
                  sigpicMy ride

Comment

Cit ma costa manopera la o insonorizare usi fata ?

Comment

• Depinde unde o faci ... si cate straturi pui !
                      la tine in bucuresti ... in jur de 200 250ron cte un strat pe fiecare fata ! Sau daca iti face cineva in "fata casii" iesi mai ieftin , numai sa stie ce face , sa nu lase aer , cal pui degeaba si ai sanse si la rugina !
                      LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Originally posted by shokaliptiku View Post
                        Am mai repetat pe acest thread ... am lucrat cu mai multe tipuri de materiale , si aluband si stp si dynamat ... diferenta dintre aluband si celelalte este de la cer la pamant .

ai intrebat care este diferenta intre materialele noastre si cel care lai cumparat din occident ... nu avem cum sa ne dam seama atata timp cat noi nu stim despre ce material din occident este vorba !

pentru a scapa de zgomotele de rulare .. fenomin si insonorizant pasta de la practiker in care poti pune niste fulgi de cauciuc !
                        ...nu mai tin minte brandul la placi. Nu stii cumva, de unde pot procura fonomin?
                        Am mai vazut si la altii, dar nu stiu de unde sa-l procur.

Mersi!

Comment

• Eu am gasit la magazinul de chimicale odata , acum nu am mai cautat !
                          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• A folosit cineva hushmat A200?Ce grosime are o foaie si ce greutate are tot kitu?Si ma gandesc ca cele 10 foi ajung pentru usile fata

Comment

• Lucrez la praktiker si astazi am dat peste ceva pe care nu mai vazusem pana acum , vopsea insonorizanta . Stiti ceva despre acest produs ?
                              sigpic

Comment

• ... Am incercat eu asa ceva ...
                                se usuca destul de greu .. Si la caldura se inmoaie rapid ... Si curge
                                depinde undel aplici ... Plus ca din punctul meu de vedere ar merge amestecat cu ceva ...

plus ca nu merge dat in mai multe straturi ...
                                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google