If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.... nu este insonorizant ! Este material hidro-izolator ... !
Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Si eu vreau sa reduc zgomotul de rolare.
Foliile din fotografiile de mai sus par a fi (dau cu presupusa, nu ma pricep) un strat bituminos autocolant) cu o folie de aluminiu pe deasupra. La Praktiker, alubanda pt reparat acoperisul pare a fi acelasi lucru, cel putin la aspect. Eu am cumparat din occident niste placi bituminoase autoadezive dintr-un magazin specializat, fara aluminiu, si materialul nu mi-sa parut foarte diferit de cel din Praktiker. Care e diferenta? Exista compromisuri, sa nu dam o avere pentru insonorizare? N-as vrea nici sa-mi transform masina intr-un butoi cu smoala... O sa vina vremea butoiului ...mai incolo.
Ce am de facut? Puteti sa-mi (ne) dati niste sfaturi?
Am mai repetat pe acest thread ... am lucrat cu mai multe tipuri de materiale , si aluband si stp si dynamat ... diferenta dintre aluband si celelalte este de la cer la pamant .
ai intrebat care este diferenta intre materialele noastre si cel care lai cumparat din occident ... nu avem cum sa ne dam seama atata timp cat noi nu stim despre ce material din occident este vorba !
pentru a scapa de zgomotele de rulare .. fenomin si insonorizant pasta de la practiker in care poti pune niste fulgi de cauciuc !
Depinde unde o faci ... si cate straturi pui !
la tine in bucuresti ... in jur de 200 250ron cte un strat pe fiecare fata ! Sau daca iti face cineva in "fata casii" iesi mai ieftin , numai sa stie ce face , sa nu lase aer , cal pui degeaba si ai sanse si la rugina !
Am mai repetat pe acest thread ... am lucrat cu mai multe tipuri de materiale , si aluband si stp si dynamat ... diferenta dintre aluband si celelalte este de la cer la pamant .
ai intrebat care este diferenta intre materialele noastre si cel care lai cumparat din occident ... nu avem cum sa ne dam seama atata timp cat noi nu stim despre ce material din occident este vorba !
pentru a scapa de zgomotele de rulare .. fenomin si insonorizant pasta de la practiker in care poti pune niste fulgi de cauciuc !
...nu mai tin minte brandul la placi. Nu stii cumva, de unde pot procura fonomin?
Am mai vazut si la altii, dar nu stiu de unde sa-l procur.
... Am incercat eu asa ceva ...
se usuca destul de greu .. Si la caldura se inmoaie rapid ... Si curge
depinde undel aplici ... Plus ca din punctul meu de vedere ar merge amestecat cu ceva ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment