If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La ce spui tu, fara o insonorizare ca lumea facuta e cam zero (un bass placut se aude cand incinta e bine insonorizata, nu o tabla nevinovata). Desigur ca un dif de calitate (cu inalte separate) face ceva diferenta.
Multumesc !
Evident ca la preparare m-am referit cind am zis bine facute ( usile ). Iar difuzoarele sistem sunt foarte utile pe fata. Loganul chiar suna bine daca-i faci usile corect.
Nu cred ca e o problema daca il bagi sub scaun (n-o sa-i tremure curu la nimeni, ca nu e chiar asa de puternic)
Se simt la picioare si cele din usi care nu depasesc 25 w rms dar sub un scaun 60 w sau mai mult. Raman la parerea ca, pe partea pasagerului sub bord este locul cel mai potrivit, parerea mea.
La picioare se simt in mom in care dai blana la volum si ai genunchiul lipit de fata de usa.
Eu am 60W rms in usile din fata (oricum mai mult de 30W NU bag in ele) si nu simt nimic, numai ca zdrangane fetele de usa daca nu sunt insonorizate bine.
In rest ai dreptate, sub scaunul din dreapta e posibil sa tremure un 50-60W rms (dar la fel de posibil sa-i si placa ca pasager ).
Unde l-ai baga tu sub bord in dreapta? E OK , dar in mod sigur va fi talpit/manjit de noroi/murdarit de pasager.
Sun scaun ar fi foarte bine daca ar incapea. Sunt masini care din fabrica au instalate suburi sub scaune. Problema cea mare este volumul disponibil. Cu cit e mai mica incinta, cu atit e mai rea pentru un subwoofer.
Ce player ai de scoate 60w rms ? Este posibil sa-i placa pasagerei si ce faci in acel moment, este periculos pentru siguranta circulatiei . Nu poate fi talpit pentru ca l-as prinde cu totul pe suprafata bordului nu de la bord in jos.
Uite fa un test. Cauta in casa o carte groasa de 7-8 cm, coboara la masina si incearca sa o pui sub bord. Vezi dupa aia cit loc mai ramine pentru picioare. Vei avea o surpriza...
Sau n-am inteles eu bine unde vrei sa-l pui.
Deci spatiul sub scaun ar fi cam de 400x230x150 (latime x lungime x inaltime). Pe latime si pe inaltime se mai pot merge 20mm lejer, dar pe lungime, asta ar fi maximul ca sa nu fie lovit prea tare de persoanele din spate. Oricum, pentru montaj, trebuie dat jos scaunul. Ma gandeam sa ii fac un suport "custom" la subwooferu cu pricina, ca sa nu gauresc podeaua. Ceva gen o placa de aluminiu de 2mm prinsa eventual in sina de la scaun. Ar fi buna si pe post de radiator Ce parere aveti?
E adevarat.
Dar la un moment dat vrei mai mult si mai mult...
12volti are dreptate, cu un LG9700 si cu boxe Clarion (SRQ1320+1720(28-32000 hz)) fixate corespunzator pe masina insonorizta, singurul lucru care vibreaza la volum mare la mine pe masina este retovizorul central, iar basul este de exceptie. Recomand pt orice ascultator care nu vrea sa se incurce cu un tub.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment