sistem audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

parerea mea la CD-Playere .. Alpaine si Pioneer sunt nr1.Am vazut ce face un Sony la 2 boxe originale de logan si 2 jbl pe spate... alta treaba cand a fost pioneer... alt bass alte setari.. alta sonorizare... ca si boxe... hmm... hertz dieci, dls clasic, ground zero, infinity .. iar ca subwoofer si statie...parerea mea... Magnat !

Am avut 2 boxe ... alea jbl... am facut proba pe 2 statii.. 1 magnat si una... nu imi mai aduc aminte sincer.. oricum..destul de bunicica..avea telecomanda.. interesanta oricum.. se auzea marfa..dar cand a fost magnatul...am zis..ca se rup boxele.. si setarile la bass nu era la maxim..aproape de maxim...

Comment

Am un mp3 pioneet deh40mp boxele stock si un wofer hifonics.Vreau sa vand voferul si statia si sa inlocuiesc boxele stock cu unele mai bune si am nevoie de sfaturi pt ca nu stiu ce ar fi mai bun avand in vedere ca nu o sa am alta amplifcare decat ce scoate playerul si trebuie sa ma incadrez in 5mil.

Nu da nimeni recomandari? nu prea stiu cat scoate playerul pe bune pe fiecare canal si nu stiu cat sa ma intind cu difurile ca putere.
      Last edited by blaze2k; 12 May 2009, 19:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

incearca HELIX seria DB sau Esprit daca vrei ceva mai de calitate.

Comment

Problema mea ai sa nu iau ceva pe care sa dau banii aiurea si sa nu am destula putere de la mp3.

Comment

aruncand un ochi peste topicul asta, imi dau cu parerea in felul urmator:

am ascultat ceva playere pana acum, ce pot zice e ca sony si blaupunkt ar trebui sa iasa din discutie din start. slab. slab rau. am avut si linie completa sony xplod, a fost ultima oara cand am risipit banii pe asa ceva.

vad ca-s multi care au afinitate pentru jvc. sunt multi care aduc designul in discutie ca si criteriu important de selectie. mie personal nu mi se pare deloc spectaculos la vedere. se aude bine, dar atat. imi mai fac mie ochi dulci kenwood si clarion, dar personal as putea, daca m-as chinui oleaca, sa zic ca-s fan alpine. nu-s genul care sa dau milioane pe design, ma intereseaza calitatea. iar alpine ofera asa ceva la pret rezonabil.

am un alpine cde-9843rm, mai vechiut asa, insa sunt multumit si nu l-as schimba prea curand. putere, claritate, calitate. parerea mea. am pus de curand si un subwoofer pe el, desi m-am declarat, chiar pe forum, impotriva celor dupa care troncane tabla pe strada. asculti muzica tare, dar pentru tine, nu si pentru pietonii de pe trotuar. al meu woofer e [cica] de 200w rms, ii dau cat sa-l aud ca lumea dar nu se aude fanfara dupa mine pe strada. e cam de prost gust, nu credeti?

ideea e ca alpine nu m-a dezamagit, am ascultat cateva modele pana acum, destule incat sa-mi fac o parere si sa generalizez la nivel de producator. is buni, merita. daca-ti place si tie cum se aude un alpine, ti-l recomand calduros. altfel..... is banii tai, urechiile tale.

numai bine si spor la cumparaturi.

Comment

Eu am mers pe Clarion si sunt foarte multumit. Totul in masina am pus Clarion(HU, dif. fata(30w)+spate(40w), amplificator, subwoofer) si nu m-a costat chiar asa de mult(1100 Ron).
              fara linkuri externe

Comment

Da, la tine se aude foarte frumos muzica, clar.
                La altii se aude buuum buuum si cam atat.

Comment

Si eu am vrut in primul rand calitate, dupa ce am avut Blaupunkt si Sony si am ascultat diferite playere la prieteni si m-am oprit la Alpine 9870R care l-am achizitionat cu 350 ron de la Real si de care sunt f multumit, cu un woofer de 250 w JBL si niste boxe tot Alpine ma declar multumit de sunet, singurul inconvenient e ca nu are USB. Bafta !
                  sigpic

Comment

Originally posted by blaze2k View Post
                    Problema mea ai sa nu iau ceva pe care sa dau banii aiurea si sa nu am destula putere de la mp3.
                    cam toate difurile decente care te-ar interesa au o putere intre 30-50 w.
                    Playerul oricum nu scoate mai mult de 20 w pe canal. Alegerea e a ta.
                    Si eu am acest Pioneer ca al tau + helix seria esprit 13 +16,5. Si se aude super. dar poti reduce din buget luand seria DB.
                    Nu lua cumva boxe Sony sau Blaupunkt,

Comment

Este mare diferenta dintre boxele stock de pe logan si niste difuzoare mai bune? (Helix sau ceva asemanator) dar amplificate tot numa prin player fara statie.

Comment

Nici nu se compara
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ma gandeam sa-mi iau 16.5 fata si spate lafel ce ami recomandati? Din ce am obs eu astea de 16.5 sunt de putere ceva mai mare si nu stiu cum o sa faca fata mp3 playerul.Cam pana la ce putere sa ma intind?

Ce parere aveti de urmatoarea combinatie?
                          / sistem de difuzoare cu 2 componente diametru woofer: 16.5cm tweeter cu magnet din neodynium diametru tweeter: 20mm putere RMS: 70W putere Max: 280W impedanta: 4 ohmi rasp

pe fata
                          / difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru woofer: 16.5cm diametru tweeter: 20mm putere RMS: 35W putere Max: 210W impedanta: 4 ohmi raspuns in frecventa: 35Hz - 25KHz sensibilitate: 91dB (W

pe spate.
                          Din ce am inteles cele am nevoie de inele mdf pt fata ca sa pot pune 16.5, am nevoie de inele si pt spate?
                          Last edited by blaze2k; 14 May 2009, 00:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

combinatia este buna, dar nu exceleaza la calitate.
                            Nu conteaza puterea lor, playerul tot 18 w scoate...iar ele or sa se auda de 18 w .
                            Sigur ca avand putere mai mare....dai si bani mai multi si nu le vei putea folosi adevarata lor putere.
                            Daca nu esti prea pretentios cu sunetul...alegerea facuta e buna.

Comment

Pai am facut o alegere dupa cateva idei propri si as dori recomandari ale membrilor cu mai multe cunostinte in car audio ca si mine.
                              1. Am gandit ca ar fi nevoie de niste difuzoare de 16.5 (maxim cat poti pune pe logan fara sa faci modificari dupa cunostintele mele) care sa duca bassul mai bine si sa fie totodata un upgrade mai sesizabil fata de cele de 13 stock
                              2. Un brand destul de bun
                              3. Un pret de 4.5-5mil difuzoare spate+fata

Comment

Eu iti recomand ALPINE ce-a mai tare firma

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google