sistem audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din cate stiu, daca nu esti dispus sa tai din tabla, e nevoie de inele adaptoare si pt. boxele din spate.
    Legat de rezultate, eu am pus boxe de 16,5 pe fata si pot spune ca sunetul s-a modificat putin in bine, insa nu atat cat as fi vrut. Pt. o calitate mai buna cred ca ar trebui sa te gandesti si la o izolare fonica.

Comment

Am o statie si un wofer de 300w dar nu ascult la un volum prea ridicat in mod normal si mai am nevoie din cand in cand si de spatiu in portbagaj, asa ca m-am gandit sa le pun la vanzare si sa inlocuiesc boxele fata/spate cu cea mai mare dimensiune posibila fara a recurge la decupare.Nu prea iau in considerare izolarea usilor cu materiale scumpe, doream sa fac o izolare doar ca sa mai atenuez zgomotul de afara si suieratul vantului.

Am trimis un mail la repsectivii de unde vreau sa-mi cumpar boxele pt ca mi-a comunicat niste preturi pt montaj si eram curios daca in pretul ala sunt incluse inelele mdf si am primit urmatorul raspuns.
      ""Fixarea difuzorului se face pe fata de usa, fara a se folosi adaptoare din
      MDF...""
      Sa inteleg ca ami gaureste fetele de la usi sau ce?
      Last edited by blaze2k; 19 May 2009, 13:31.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google