si eu tot Pionner recomand ca si CD-Player sau daca nu macar Alpine.
sistem audio
Collapse
X
-
Originally posted by GOLAN91Ok Daca mai fac rost de bani cred ca raman la cel care mi lai aratat(mutant) , daca mai sti si altele care sti ca isi merita bani....aratamile.
Dar nu prea am inteles cu cass-ul , ok ce am ales eu nu e fiabile etc.. ce imi poti recomanda la aceiasi bani..?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
de varianta asta ce spuneti?
fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...pe-S/SPS-13C2/
spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...ype-R/SPR-17C/
HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...er/DEH-2900MP/ sau altul...:-??
si un subwoofer mai incolo!!Eu sunt din galati,si trb sa fac comanda...sa merg la risc sau sa caut prin galati si sa si le probez?
Comment
-
da pe spate sunt bune pe fata trebuie mai mari are putere 35 w rms este mica ,ia macar de 50 w rms iar pioneer nu-mi place deloc
te-as sfatui kenwood sau jvc si design si fiabilitate dar ceva la un 500 ron mp3"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Rasfoind o revista ******* am gasit in numarul 5 am gasit un test facut de 4 tuning: 12 combinatii subwoofer si amplificator pana in 800 ron.
Mam apucat si am citit prientre cele 12 era si cel specificat mai sus Mutant nu a fost cine stie ce (parerea lor) dar ma vazut ca din cele 12 BEST SQ a fost castigat (vorba vine castigat) de un pachet Extreme , BEST SPL de JBl etc... Ce parere aveti de Extreme ? In revista scrie Directed Xtreme 1245X & XA-302 dar problema e ca nu am gasit nimika pe net despre acest produs , ori nu am cautat eu calumea ori nush. , poate ma ajuta si pe mine cineva.....
Sau mai recomandatimi si alte pachete pana in 600lei
Poze sper sa revin mai tarziu , va rog nu evitati sa imi raspundeti. Miky 48 ai un PM de la mine uitate plz.sigpic
Comment
-
Originally posted by GOLAN91Rasfoind o revista ******* am gasit in numarul 5 am gasit un test facut de 4 tuning: 12 combinatii subwoofer si amplificator pana in 800 ron.
Mam apucat si am citit prientre cele 12 era si cel specificat mai sus Mutant nu a fost cine stie ce (parerea lor) dar ma vazut ca din cele 12 BEST SQ a fost castigat (vorba vine castigat) de un pachet Extreme , BEST SPL de JBl etc... Ce parere aveti de Extreme ? In revista scrie Directed Xtreme 1245X & XA-302 dar problema e ca nu am gasit nimika pe net despre acest produs , ori nu am cautat eu calumea ori nush. , poate ma ajuta si pe mine cineva.....
Sau mai recomandatimi si alte pachete pana in 600lei
Poze sper sa revin mai tarziu , va rog nu evitati sa imi raspundeti. Miky 48 ai un PM de la mine uitate plz.
deci parerea mea sa faci asa
ia statia si monteaza si cablurile pe masina
si dupa aceea mergi si neuitam noi la un subwoofer care poti sa-l si probezi
statia jbl mi se pare super si mergem si probam suburile la niste firme unde stiu eu dar sa ai cablajul montat sa fie usor de montat
nu trebuie sa iei pachet, nu toate pachetele sunt bune ori statia nu prea este buna oti subul mai bine le iei separat,iti arat eu duminica mai multe"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
MOSFET....utilizarea lor în sistemul de amplificare aduce distorsiuni mai mici decat cele normale.
Oricum destul de greu de sezizat cu urechea in masina. Pe aparate de masura se vede diferenta.
Este o modalitate a producatorilor de a lua banii (ca si la calculatoare, mai baga ceva de actualitate ...)Last edited by Adriann; 22 November 2007, 12:42.
Comment
-
amplificator first austria fa-4403
Salut tuturor!
Am o problema cu un amplificator marca FIRST AUSTRIA model FA-4403
Datele pe care le am despre amplificator sunt:
• 1800 watts putere maxima
• 4x25 Watt R MS performanta
• THD factor: 0,05%
• 20 - 100 kHz
• 2 K anal amplificator stereo
• Niveluri de intrare reglabil