Ce Difuzor De Bass??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

(0) MTX XT10-04
    (1) MTX Thunder T4510-04
    (1) DLS Performance KW10
    (1) Pioneer TS-W257D4
    (0) Ground Zero Titanium GZTW 25T

daca e sa aleg doar din astea, aleg fara sa ma uit MTX-ul..
    dar daca e sa mai pun de la mine ti-as recomanda Focal sau Hifonics
    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Originally posted by 12volti View Post
      O mica parte din masinile facute cu "mina mea" le poti vedeaAICI.
      Nu ma cred profesor, doamne fereste. Insa in momentul in care consider ca pot ajuta printr-un sfat, nu ma sfiiesc s-o fac. Daca deranjez, imi cer scuze si ma retrag.
      da, frumos 12volti!! felicitari pentru pasiunea comuna ce ce ne mobilizeaza''SUNETUL''...eu am ajuns la stadiul de colectionar ca sa zic asa !! ca exemplu am tinut o pereche de difuzoare DLS ur6i pe care am dat12,5mil vreun an si ceva sub pat si le scoteam din cand in cand si le priveam dupa care le bagam in cutie!!! le-am vandut ca ar fi trebuit sa schimb linia de pe masina si eram nehotarat...acum sa vad cum o pun sa cumpar jl-ul 12w7 sa-l am in camera sa ma uit la el!!! facusem rost de bani dar au plecat pe 4 gume PIRELLI noi noute....

Comment

Sincer, daca poti face un efort sau poti sa mai astepti pina faci rost de finante pentru w7 ai face o treaba excelenta. Dar ai grija de amplificatorul care-l vei folosi cu el pentru ca 12w7 nu are 4 ohmi ci in jur de 2,7 ( sper sa-mi aduc aminte bine ). Multe amplificatoare nu pot duce in punte mai putin de 4 ohmi. Daca vei dori sa-l pui in compresie, vei avea nevoie de un amplificator puternic si de calitate. Nu te uita ca are sensibilitate mica, ca nu conteaza. Acum vreo 4-5 ani, cu numai 560w un 12w7 a scos la primul dbdrag din Ro. 139,9 dB pe incinta de "muzica" recomnadata de fabricant.
        La bani mai putini poti opta si pentru un Hertz din seria Energy, dar asta nu "stie" de compresie. In schimb suna foarte bine in reflex. Sau Hi Energy care merge in compresie. Si mai sunt difuzoare bune, dar pina nu le asculti sa stii clar ca sunt pe gustul tau, e greu si riscant de iei o decizie.
        Cum spui si tu, pasiunea asta e tare frumoasa, dar cere sacrificii daca se urmareste calitatea.

Comment

subwooferul jl12w7 o sa-l cumpar doar pentru in casa ca sa ma uit la el nu am de gand sa montez pe logan asa ceva.....

Comment

Eu parca stiu ca JL face si sub de casa cu 12w7

Comment

cosmine , cumpara mtx-ul cu ochii inchisi ca e cel mai bun din cele enumerate! la firma asta chiar si seriile entry 'suna' si nu oricum !! seriile 8000 si 9000 te lasa cu gura cascata...bafta la cumparaturi..

Comment

Deci.....MTX Thunder T4510-04 da?? Toata lumea e de acord. Pe asta o sa-l iau atunci... un amplificator pentru el? unu mai ieftin asa...

Comment

la amplificator nu te zgarcii, ia din prima un monobloc stabil intr-un ohm(1ohm stabil) si ai sa ma pomenesti ex JBLgt5-a3001e...ar fii super in caz de o sa schimbi sub-ul si acesta va fii 2plus 2ohm sau 4plus4 ohm asta merge oricum la oricare..

subwooferul e mai bun cel cu doua bobine MTX t4510-44 ca le pui in paralel si scoti maximum din amplificator , are acelasi pret, plus 3db-li in plus adica foarte mult, fi smecher frate ia-l pe asta...!!
                  Last edited by LAE; 26 June 2009, 11:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am inteles. atunci astea o sa le cumpar....acum ma pun pe strans bani:P

Comment

Originally posted by cosmin112 View Post
                      am inteles. atunci astea o sa le cumpar....acum ma pun pe strans bani:P
                      ceva noutati?

Comment

inca nu.....v-a mai dura ceva sa strang banuti........promit ca ti-l arat cand il fac
                        Last edited by cosmin112; 3 July 2009, 08:23.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google