Problema Audio Curioasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Audio Curioasa

buna. sunt nou pe forum si am citit si alte thread-uri cu probleme audio dar nu am gasit nici o rezolvare.

problema mea e urmatoarea. am schimbat playerul din masina ( blaupunktul cu mp3 ) cu un JVC. nici o problema de la schimbare pana acuma o zi. am ascultat muzica pana acuma destul de tare in sens la un volum ridicat ( de specificat nu maxim ) si nu am avut nici o problema. ieri in schimb dupa un drum lung cand am ajuns in orash si am ramas singurel in masina in drum spre casa am zis sa ascult muzica mai tare si am observat ceva ciudat. cand ascult la un volum ridicat ( lvl 40 din 50 max) la un moment dat dupa vreo 3-4 melodii la volumul asta incepe singur si se aude ba mai tare ba mai incet in hopuri ( fara sa se modifice lvl la volum). de mentionat este ca sambata noaptea pe duminica am cam asculta o buna perioada de timp muzica tare si ( cu alcool la bord ) poate nu mi-am dat seama ca e prea tare muzica pentru setarile facute in equalizer. astept o parere pentru ca nu stiu care e cauza si nu vreau sa merg sa achizitionez ceva si pe urma sa nu fie acel lucru devina.

va multumesc
    TM 87 BLO - Dacia Logan Prestige 1.6 16v by Renault

din cate stiu eu la inceput nu ar trebui sa dai la maxim...ceva gen rodaj nu tre sa turezi pana-ti sar capacele
    incearca o perioada sa asculti mai lejer si vezi daca isi revine...alta sugestie nu stiu

nu mai posta mirc/messenger
    Last edited by Seba; 6 July 2009, 15:14.

Comment

pai nu am ascultat imediat tare cum l-am montat. are o luna si ceva de cand e montat si de recent am dat sa ascult mai tare. singura data a fost acuma in weekend si ma gandesc ca s-a ars ceva sau vreo boxa im face sistemul sa faca asa. nu ma pricep nici eu de aia am intrebat poate cineva a mai patiti ca mine

nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post. in josul paginii gasesti "quick reply/raspuns rapid"
      Last edited by Seba; 6 July 2009, 15:15.

Comment

ai ascultat cumva pe radio? sau pe CD?
        ca daca era pe radio...ar fi o explicatie: TA-ul activat si prinzi frecventa cu emisia cea mai buna...

Comment

nu doar cd .. am fost la o cabana langa orastie si foarte greu aveam semnal la radio iar eu radio nu prea ascult doar cd-ul a mers si inca continua asa. daca las masina sa stea si merg iar cu ea dupa 3-4 melodii la un volum mai ridicat iar incepe hop incet hop tare in hopuri nu inteleg ce ar putea fi

Comment

Incearca sa vezi daca se intampla pe toate difuzoarele, stanga, dreapta, fata, spate. Este posibil ca in momentul in care se aude incet sa nu mai functioneze unul din difuzoare. Daca diferenta de volum apare pe toate difuzoarele cred ca ai probleme cu player-ul.

Comment

am incerca azi de la un prieten cu playerul original de blaupunct. si nu mai face asa. dar sunt curios de ce celalalt a inceput sa faca asa. o sa il duc la cineva care se pricepe. mersi de sfaturi se poate inchide

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google