Alpine Vs Pioneer Vs Clarion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi am fost pe la un hypermarket in Oradea,si am vazut cum arata ca aspect un Clarion DB178RMP(altceva mai de Doamne ajuta nu a fost pe stoc),.....stift aspect, stift materiale de plastic, nu l-am putut asculta ca a fost impachetat in cutie.....cum a spus DeLuXe: aproape de Domotec. Alpine am gasit intr-un singur loc, modelul CDE-101RM, dar nu era desfacut din cutie si vinzatorul nu m-a lasat sa-l vad propriul produs, doar poza din cutie. Ma duc la Media Galaxy dar in afara de Sony si LG, ceva Pioneer fara aspect, nu era nimic kohser.Aici se putea asculta playerele, dar de astea (Sony,LG,etc cu cd si mp3, s-a defectat toate) eu am mai avut pe Dacia 1310, nu-mi mai trebuie in veci. Am un Alpine 7516MM cu caseta(folosesc doar radioul, dar merge si casu) batrin ca asfaltul pe Dacie, multumit super de ce stie si cum se aude la virsta lui, dar incomparabil calitatea plasticilor folosite fata de stifturile gasite azi la magazinele hyper de la noi.
    Ce ma fac?????

Comment

Vezi niste magazine virtuale si dai comanda
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

In Oradea ai un magazin foarte bun si un baiat foarte priceput care-l are ( Sandu ). Daca te duci la el, vezi si aparate, primesti si sfaturi bune.

Comment

eu unu personal am blaupunkt mai precis seatle mp54....din cele trei de la titlu eu as merge pe alpine....acu depinde si ce anume vrei de la player ce setari vrei sa ai...
          ps:nu stiu ce parere aveti voi de kenwood da am avut inainte acu vre-un an un kenwood nu mai stiu exact de care...da nu se compara la sunet cu blaupunktu de acu sau cu un alpine al unui vecin...se auzea ffff clar si era pus pe boxele stock
          low....&.....slow

Comment

Eu ca player pentru clasa low cost ma refer pana in 500 ron recomand pioneer....Pentru difuzoare sa nu te apropii de pioneer rotunde ma refer de 13cm sau 16.5..se aud prost...foarte prost.pentru aceeasi clasa sunt dif.6X9 de la pioneer undeva pe la 200 ron se aud acceptabil dar din nou se poatye mai bine pentru cativa lei in plus.Dar daca vrei calitate mergi pe dif doar pe fata de 16.5 si subwoofer in spate...nu vei regreta.

Comment

@darksid3 am cautat deja pe majoritatea magazinelor virtuale, dar acolo vezi doar poza aparatului.....a-si vrea sa-l pipai, sa-l vad si sa-l ascult personal.....sunt un om care greu hotareste ce sa cumpar, nu sar in fintina direct ce-l vad.....
              @12volti mersi pentru info, am sa ma duc la prima ocazie pe la el. Am auzit deja de ei dar pe Dacia veche nu s-a meritat sa pun scule bune, ea fiind in familie o masina de carat.....
              @alexutzu sogorul are Kenwood, se aude beton, dar nu vreau sa fie la fel.....
              @bogidan21 Pioneer imi place, dar ce sunt pe la noi prin magazine: ieftine, fara nici un aspect.....s-a mai recomandat DLS, Focal, Grund Zero, poatye de astea vorbesti si tu cu citiva leuti in plus.....

Comment

ALPINE Rules !!!!!!!
                beat me if you can !!!

Comment

Am avut placuta ocazie sa fiu martor la un test de HU testate pe banc (adica la aceleasi difuri puse in perete).
                  Pe departe Alpine e tata lor la claritate si volum mare fara distorsiuni (nu mai stiu modelul, ceva din gama 7-800 lei).
                  Daca iti iei HU nu te grabi, ca nu-l schimbi toata ziua ca pe ciorapi.
                  Pt 150-200 lei in plus nu trebuie sa te zgarcesti.
                  Deci as merge pe Alpine (ce-mi voi pune si eu cand imi schimb jobul...).

Comment

"Daca iti iei HU nu te grabi, ca nu-l schimbi toata ziua ca pe ciorapi." Octavian___30 ne gindim la fel!
                    Am gasit pe net in doua locuri la noi ALPINE CDE9850Ri la 470ron, model aparat din 2006, scrie la propritati ca comanda iPOD, dar nu stiu daca citeste oare dupa usbstick formatul mp3.....ce ziceti? Nu a-si investi mult in minuni care nici asa nu le folosesc niciodata(genul CDA9886R, CDE105Ri sau CDA9855Ri)! Aparatul mentionat mai sus imi place ca aspect si pretul este bun, cine a mai avut sau are asa ceva spune-mi ceva de ea!

@PWR Sa stii ca ma duce inima catre un Alpine, dar preturile de la aceasta firma sunt prea piperate pentru mine.
                    Tu ce zici oare la Sound Identity gasesc CDA9850Ri? MERSI.
                    Last edited by blacired; 8 August 2009, 11:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cel mai bine te duci la sandu(sound identity) si vezi ce are in banii tai.eu asa am facut si dupa ce si-a bagat PWR un pic mainile in player chiar nu-mi pare rau deloc.Alpine Rulez!
                      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Dupa citeva nopti cautind pe internet dupa fel si fel de playere auto am ajuns la concluzia ca daca vreau ceva misto pentru masinuta mea atunci imi iau un Alpine! Am ales si modelul CDE-9882Ri datorita a multor optiuni: mp3, wma, usb, iPOD control cu cablu de acces,preout(front,rear,sub) pentru amplificator, etc. Acum urmeaza sa-l achizitionez de undeva, nou sau sh.....

Comment

Bravo pentru alegere...acum mai ramane sa-l "combini" cu niste dif-uri care se preteaza pt el, nu musai ceva scump
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Prima data vreau sa-l cumpar, dupa ce o am, deschid un thread referitor cu combinatii intre difuzoare si HU Alpine, ca sa mai dati ceva indrumari si voi, colegi de forum mai priceputi si mai experimentati in domeniul caraudio SQ.....

Comment

HU Alpine cu difuri Pioneer din experienta zic ca se aude cam dubios.

/////Alpine is za sh!t.

Comment

Eu am in masina numai Clarion: HU, boxe fata-spate, amplificator, subwoofer.
                                Deocamdata nu am avut probleme deloc si se aude super.
                                fara linkuri externe

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google