Alpine Vs Pioneer Vs Clarion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alpine Vs Pioneer Vs Clarion

Va rog stimati colegi de forum postati aici ficare cu parerea: care dintre sistemele car-audio(hu, boxe), fabricate catre firmele de mai sus, recomandati a fi montate pe un Logan! Care spuneti voi ca se aude mai bine in butoiasele by Renault? Astept si combinatii cu alte firme producatoare de difuzoare(hu sa fie made de mai sus). Multumesc.....

alpine si clarion iar la pioneer ceva high-end

Comment

clarion de romania sunt domotec

la capitolul hu alpine sunt cei mai buni din lume ... nici difuzoarele hi end nu sunt de desconsiderat

la difuzoare recomand dls focal gz jl audio spl dynamics rockford fosgate
      sigpicMy ride

Comment

se fabrica clarion in romania ? )))

Comment

toate clarion ( si cele scumpe chiar) sunau ca niste genius de 2w de casa ... deci nu le pot recomanda ... si am pus mana pe foarte, foarte multe difuzoare, demontat reparat etc
          sigpicMy ride

Comment

deci sa inteleg ca doar difuzoarele nu te satisfac ... eu am un HU Clarion si recomand.. dar in aceeasi masura si Alpine , difuzoare nu recomand nici una din marcile cerute dar nici nu sugerez alta marca deoarece nu asta se cere in thread ;)

multa bafta

Comment

hu sunt bune, am vazut putini condensatori umflati si mosfeti parliti, ceea ce nu pot zice de pioneer
              sigpicMy ride

Comment

Eu recomand Alpine.....
                sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

E uite eu recomand Pioneer )))
                  Despre Clarion stiu ca nu au cele mai noi modele in ROmania, in rest sunt hyper.
                  Alpine, sunt si alea ok dar daca nu le "imperechezi" cu niste dif-uri testate macar, ai ocazia sa se auda destul de ciudat.
                  In concluzie toate trei marcile sunt ok, dar nu ne-ai zis cam in ce buget te-ai incadra. Fiecare din cele trei au modele mai bune decat altele pe anumite segmente .
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Parerea voastra este apreciata de mine!
                    "clarion de romania sunt domotec" DeLuXe vreu sa spun ca am stat acu citeva zile intr-un Pejou407dizal de vreo 10 ani, care avea Clarion original de fabrica pus, cu magazia de cd-uri in spate, si cum cinta de pe un cd, se auzea ca la orchestra de bine. Avea boxe 5' sistem in fata si idem ceva mai mari(6') in spate fara statie suplimentara(originalele no name, nu Clarion). Daca este un model mai vechi, dar cap de serie, totusi e bun nu?

Comment

pe vremuri se faceau difuzoare, acum numai marshall mai fac difuzoare ca pe vremuri

acum 10 ani era alta treaba

vezi tehnics, audio romania electronica industriala etc

eu am de 6x9" pe spate si 7' pe fata (difuzoare adevarate) si sunt convins ca nici 50% din calitatea celor de acum 10 ani nu am
                      sigpicMy ride

Comment

Cam asa ceva este in orice domeniu! Slab calitativ preturi de caviar!
                        "eu am un HU Clarion si recomand" skandal te rog, da-mi ceva detalii in legatura cu ce tip de difuri l-ai imperecheat, spate-fata.
                        "nu ne-ai zis cam in ce buget te-ai incadra" darksid3 scuza-ma te rog ca n-am specificat acest detaliu aprig! Uita, eu vreau muzica in masina nu prea tare ca sa tremure tabla, dar imi place mult claritatea si calitatea frecventelor modulate.....bugetul este variabil intre 500 la 1000 ron.....dar din acesta sa iasa tot: hu, boxe fata-spate, cablaj, montaj.
                        Nu neaparat vreau nou, dar sa dati citeva exemple de combinatii care merg mult si bine.....

Comment

Pe parte de low cost iti recmand Pioneer sau Clarion....Alpine-ul e tare dar mai "sus".
                          Dif-uri poti opta pentru Kicker...nu sunt f scumpe si se aud foarte bine.
                          Mai poti incerca niste dif-uri Pioneer low cost, iar...la claritate sunt foarte ok.
                          Configuratii sunt multe dar strict pe pretul astaas face 4 dif-uri kicker de 16 iar HU alegi: Clarion sau Pioneer

PS: Este o oferta de un HU Pioneer DEH-50UB la un pret la care nu gasesti nimic in segmentul lui de pret mai bun...dar nu esti din Bucuresti , din pacate
                          Last edited by darksid3; 4 August 2009, 23:30.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

uite asa sa te informezi ... e prima masina prezentata acolo ... poti sa mai cauti combinatii la cei care au participat ... enjoy!

Comment

Eu recomand pioneer p88rs,am avut si pioneer si alpine,modele noi de alpine nu se compara deloc cu vechi(s-au prostit) am avut alpine 9835-r,concurent cu p88rs si amandoua faceau treaba, dar majoritatea celor care vor performanta prefera pioneer.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google