Alpine Vs Pioneer Vs Clarion

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine spun profesionistii ca sa asculti mai multe sisteme pina decizi pentru una care iti place!!!!!
    Am ascultat in ultima vreme citeva sisteme pe Loganuri si alte carute, cu concluzia finala ca renunt la cumpararea sistemului de 13cm.
    Mi-a placut cel mai mult un sistem Focal 165, de pe un Astra(erau usile insonorizate), care mergea de pe un player Alpine9812. Minunat echilibrul sunetelor reproduse de Polyglass! Si ce bass de tremura consola centrala! Sper ca va tine figura si pe golanul meu pe Alpine9882! Oricum insonorizarea portierelor voi face si eu, dar numai la anul.....
    Dar momentan sunt intr-o dilema cu inelele MDF pentru ca unii spun ca sunt bune si cele drepte, altii ca numai cele taiate in unghi potrivesc perfect cu panourile pentru PH2. Asi dori ceva sfaturi, pro si contra, de la cei care au trecut deja prin operatia respectiva.
    Multumesc.

Comment

Gata. Sunt montate. Se aud bestial. Gratie tie Focal pentru Polyglass. Nu ma mira faptul, ca tremura consola centala, la Astra unui prieten, pe care erau montate Polyglassurile. Pai de la bassul asta se desfac toate suruburile si clemele din bord!
      Hai sa lamuresc despre ce vorbesc. Mi-am comandat un sistem de difuzoare Polyglass 165VB. Dupa ascultarea a mai multor sisteme de difuzoare pe diferite masini si dupa indrumarile facute de voi, dragi colegi de forum, am ales difuzoare fabricate de Focal. Nu regret de loc! Azi le-am montat, provizoriu, direct pe panou prins in patru suruburi fara inele MDF, ca nu am gasit taiate in unghi la nimeni si la PH2 nu sunt bune doar astea. In fine, inele imi face cineva din scindura de tei, trebuiesc puse ca se obtin cu ele un bas mai profund. Tweeterele le-am lipit sus pe bord sub parbriz pentru obtinerea "scenei". Deci difurile astea sunt legate pe un Alpine 9882Ri, achizitionat recent tot dupa sfaturile primite aici pe forum.
      Asa arata sistemul audio, entry level, de pe Loganul meu Red. Urmeaza insonorizarea portierelor si un tub de bas(neaparat JL) in portbagaj, nu prea mare max. 150W, ca sa-mi ramina loc si de bagaje.
      Multumesc colegilor loganisti pentru indrumari.

Alpine the best & Focal the spirit of sound.

Comment

deci pana la urma ce inele mdf ai pus?

Comment

@vallio salut. Sunt prinse direct pe panou, doar saptamina viitoare primesc inele taiate in unghi, facute la comanda, din scindura de tei.

Comment

"Oricum insonorizarea portierelor voi face si eu, dar numai la anul....."Cred ca nu astept cu ea pina la anul! Lipseste muuuuuuuult de tot! Este mai important decit un subwoofer momentan!

Comment

Rog un domn moderator sa inchida acest thread.
              Cu ocazia aceasta multumesc celor ce au dat cu parerea pentru a ma indruma si a clarifica unele opinii legate de car-audio.

Comment

Inchis la cerere

sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google