Telecomanda Pioneer DEH-2100UB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Telecomanda Pioneer DEH-2100UB

Am si eu un Pioneer 2100UB , nu are port IR deci singurul tip de telecomenzi pe care il suporta este cele cu fir sau comenzile de pe volan...
    Problema e ca nu gasesc un satelit ceva compatibil m-am uitat in spate si Mufa e ceva gen jack... asa scrie in cartea lui ca acolo in mufa aia intra telecomanda , dar nu gasesc nimic compatibi cu el... ma ajuta cineva?

Last edited by SoNyKeL; 4 August 2009, 22:11.

sigpic

asa arata satelitul pe care vreau sa-l folosesc...
    si cred ca asta e adaptorul necesar sau ceva in genul asta... dar nu stiu preturi nu stiu coduri nimic

Attached Files

sigpic

Comment

acum nu iti mai place sa misti mana la hu?
      mie mi-au dat 2 telecomenzi ir si nici nu stiu pe unde sunt prin masina

ai incercat pe esderman?
      sigpicMy ride

Comment

telecomanda ir e intradevar useless, dar satelitul ala m-ar interesa si pe mine.
        vad ca e de la renault. e cumva universal si-l folosesti pe player impreuna cu adaptor?
        mie mi-ar trebui pt un alpine, dar n-am gasit nimic pe net.

Comment

nu e de la renau ... renau nu face asa ceva ... e doar o punga )
          sigpicMy ride

Comment

ah, credeam c-o fi telecomanda ce am vazut ca vine pe meganeuri...

Comment

Nu e doar o punga, e piesa "de origine" si vine pe mai multe modele Renault. Trimite un mail la office@pioneer.com.ro baietii sunt de treaba si cei mai in masura sa te indrume.
              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

stii cineva un cod ceva de la telecomanda de megane? cea din pozele puse de mine sau pe ce meganeuri vine montata...
                idee e ca pe logan am vazut ca exista 2modele de sateliti care se potrivesc(telecomenzi cu fir)ala de sony care se vinde ca accesoriu de catre dealeri si asta de megane care se gaseste pe la 100 de ron... eu pasta vreau sal fac sa mearga dar cum????
                nu avem nici un mini dexter pe aici?
                Last edited by SoNyKeL; 5 August 2009, 09:09.

sigpic

Comment

sonykel eu am avut un satelit de megane 1 pe masina si il modificasem pentru pioneer.dar nu in totalitate adica mergea un pic diferit dar cu cele mai importante comenzi pe el.Adaptorul acela e destul de mult in jur de vreo 250 ron.Daca ai posibilitatea incearca un satelit de sony.Comenzile de la sony cu pioneer sunt compatibile in afara de una singura cea de off.mai mult de niste rezistente pe fir nu are nevoie pioneer.Ai putea sa faci o telecomanda cu fir dar e cam la fel cu cea ir.

Comment

bogidan da mai multe detalii , problema la mine e de mufa... adica mufa ptr telecomanda e gen cea de la Mp-3 payer/radio in care bagi castile.... normal ca nu dau atat pe un adaptor , mai bine il vand si iau altceva dar totusi il am de doar cateva luni si m-am atasat de el , mi-am facut lumina in bord in functie de iluminarea lui

sigpic

Comment

Dar din pozele pe care le-ai atasat nu vad unde este mufa pentru wired remote. Cel mai simplu este sa te duci la un service si sa vezi satelitul de la sony cel care vine pe coloana.amandoua modelele folosesc acelasi principiu pentru telecomenzile cu fir si au aceeasi mufa.Singura diferenta intre comenzile lor consta ca la sony pe fir nu trebuie rezistenta pe fir pentru a inchide aparatul pe cand la pioneer trebuie unu de 2,2kiloohmi.Iti pun 2 scheme cu modul in care primeste comenzile sony si pioneer.Ca sa intelegi mai bine ce si cum.
                      Attached Files

Comment

Uite niste sfaturi de la un electronist cum ai putea sa faci asta in caz ca ai niste cunostinte de electronica si mult timp la dispozitie.

Modul cum se poate face adaptarea intre un satelit de Renault si un radiocd Pioneer, Sony, etc ... este foarte simplu si ieftin. Intrarea de remote pentru aparatele enumerate mai sus se face pe o mufa jack. Pentru Pioneer se folosesc doar doua fire de comanda, Sony il foloseste si pe al3-lea.

http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=106170&stc=1&d=1249545 941

Dar cum se poate adapta cel mai simplu un numar de comenzi pe doua fire ? Simplu, cu valoare rezistiva. Adica fiecare comanda in parte are o anumita valoare a rezistentei.

Fiecare comanda se poate verifica punand un potentiometru in serie cu un push-button. Asa se vede ce plaja are rezistenta pentru fiecare comanda in parte.

http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=106171&stc=1&d=1249546 147

Cu cateva rezistoare se poate face foarte usor un adaptor de satelit.

Iata si un exemplu ( nefunctional ):

R(ohms) | Min | Max
                        Source | 1500 | 2200
                        Mute | 2420 | 3700
                        List | 3920 | 5140
                        Track+ | 5400 | 6500
                        Track- | 6720 | 8700
                        Vol+ | 9900 | 11000
                        Vol- | 12200 | 16400

http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=106173&stc=1&d=1249546 252

Sper sa te ajute..Si multumesc informatiilor date de respectivul user.Se stie el.
                        Attached Files

Comment

pai in poze nu apare mufa dar mufa e gen jack exact cum ai zis tu... tu de unde ai cumparat satelitul de megane?

sigpic

Comment

Eu l-am cumparat de la dezmembrari.Am dat 50 lei pe el.

Comment

Eu zic ca cel mai bine sa iei o telecomanda de volan pentru elSe pune pe volan si folosesti comenzile de acolo.E cel mai simplu si costa in jur de 70 80 de lei.Fara batai de cap si alte nebunii cu modificari si alte chestii.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google