Montare Amplificator+subwoofer Pe Cd Blaupunkt Stock De Pe Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Amplificator+subwoofer Pe Cd Blaupunkt Stock De Pe Logan?

ce parere aveti despre combinatia amplificator http://www.autosound.ro/amplificator...200-p-286.html si subwoofer l http://www.autosound.ro/subwoofer-au...906-p-285.html ? se poate monta pe cd blaupunkt stock de pe loganfara sa mai fie necesara vreo ajustare? daca nu , ce mai trebuie cumparat? ce fel de cabluri imi recomandati pentru amplificator? ms anticipat,sper ca nu sunt multe intrebari,dar nu prea ma pricep...

ca sa poti monta pe casetofonul masinii iti trebuie un adaptor hi-low .

Comment

schimba si playerul
      e praf :-<

Comment

sunt necesare cabluri cu grosime de10 pentru alimentare

si un condensator de protectie pentru baterie
        Last edited by leo_negrescu; 23 November 2009, 11:25. Reason: Automerged Doublepost
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

unde as putea gasi un condensator si cam la ce pret ar fi??? multumesc!

Comment

la min in fagaras e 180 ron second un condensator din ala!!
            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Originally posted by metalman View Post
              la min in fagaras e 180 ron second un condensator din ala!!
              la banii astia i-au un acumulator nou cand o sa trebuiasca

Comment

se pot monta daca radiocd-ul are o mufa RCA cu iesire subwoofer.cabluri iti recomand sa nu te zgarcesti la bani(sa fie groase).iar de combinatia ai nu stiu ce sa iti spun....amplificatorul e foarte bun dar subwooferul e linistit pt statia pe care o cumperi.recomand JBL. si in legatura cu condensatorul, nu iti trebuie momentan.

Comment

la mp3 meu original de la logan are iesire speciala pt amplificator,binenteles ca nici eu nu am stiu dar am aflat ulterior

Comment

ynp_46 nu este neaparata nevoie de iesiri RCA pentru a amplifica
                    se poate folosi un adaptor high low dupa cum a zis cineva mai sus

ciumeg cum ai calculat tu de ti-a iesit ca e nevoie de 10mm2 !?
                    si mai ales .. de unde stii ca e nevoie de condensator ?!

is 200W, pentru care nu este necesar condensator
                    iar cabluri ... a mai spus cineva .. cu cat mai groase cu atat mai bine
                    totusi trebe avut in minte marimea terminalilor ... ca sa poti baga cablul in amp ..
                    16mm2 is deajuns !

spor !
                    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

un condesator are rolul PRINCIPAL de a atinge valorile maxime ale amplificatorului si de a reda toata gama de frecventa a sa distribuind perfect puterea catre boxe pt ca niciodata o boxa nu produce toata gama sa de frecvente la 12V ci peste 13,8V va ajunge la valoarea maxima a puterii sale RMS desigur si va reda corect toata gama de frecvente!Un amplirficator fara condesator e ca o masina fara motor si cum masina nu poate merge fara motor si nu poate avea performante asa e si in cazul amplificatorului si a condesatorului!Condesatorul consuma o parte INFIMA din baterie dar cu toate acestea el este capabil sa-ti ridice volumul la 15-20% din cauza tensiunii pe care i-o da amplificatorului!

Comment

Si eu care stiam ca un condensator are rolul de aprelua socurile electrice din instalatia electrica cand difuzorul subwooferului este elimentat...Ce stiam eu este ca un difuzor merge intr-o gama de frecventa....De la 1 Hz pana la 200HZ...Dupa 200HZ nu se mai numeste bass...Hertzii astia sunt de fapt miscarea difuzorului(din starea repaus pana la capatul de cursa)Adica la o frecventa de 200HZDifuzorul se misca de 200 de ori pe secunda....Deducand de la aceasta afirmatie rolul condensatorului ar fi ca protejeaza instalatia electrica si deparaziteaza in acelasi timp....Adica curentul se plimba prin cablul de alimentare in ton cu frecventa data de difuzor sau amplificator....Cand difuzorul se misca apare socul electric pentru ca difuzorul sa produca sunet trebuie o miscare violenta...Cu cat este mai violenta miscarea cu atat sunetul este mai puternic....Sunetul este dat de miscarea difuzorului...Adica de faptul ca difuzorul impinge aerul din fata lui...Condensatorul din nou are intotdeauna surplus de electricitate pentru difuzor...Pentru ca el isi trage curent din instalatie lin si frumos...Pe de alta parte difuzorul nu face acest lucru el tragandu-si curent mai violent si in reprize date de frecventa la care lucreaza....Sa ma corecteze cineva daca am gresit cu ceva..

Comment

Condensatorul este o magazie de moment pentru o descarcare electrica instanta, care poate reda, aceea descarcare primita de la o sursa, tot asa instant. Deci este mai indicat a se folosi un conductor de curent pe masura gros la alimentarea continua a amplificatoarelor auto de la sursa de curent, bateria, decit a irosi bani aiurea in condensatoare de mare capacitate.(Treaba tine doar pina la un consum de 1000 Watt, RMS).

Comment

cred ca m-am facut clar inteles pt ce se foloseste un condensator

Comment

deci
                              1 cablurile care alimenteaza subul sa fie cit ma groase [nici de 10 mm dar nici de 1mm , pentru 200w cam 3mm min 5 mm maxim] si sa fie legate direct de la baterie prin intermediul unei sigurante de 15A
                              2 condensatorul , sub 200w nu este necesat dar nu strica, peste 200w este obligatoriu [ in afara cati distruge bateria , iti balareste ca naiba toate tensiunile din masina ]
                              bogidan21 @ condensator are rolul de aprelua socurile electrice din instalatia electrica
                              cit se poate de corect , de fapt pentru a fi mai corecti decit sfinti rolul condensatorului este de a elimina virfurile de sarcina
                              nu va repeziti sa loati condensatoare specializate , puteti gasi condensatoare de 1f sau 1.5f la magazinele de piese electronice cu preturi destul de mici, si daca vreti si mai ieftin vedeti ca in vechile televizoare pe lampi sunt bateri de 2 3 asfel de condensatoare [eu am dat 10 ron pe 2buc de 1f /22v]

ynp_46 @un condesator are rolul PRINCIPAL de a atinge valorile maxime ale amplificatorului si de a reda toata gama de frecventa a sa distribuind perfect puterea catre boxe pt ca niciodata o boxa nu produce toata gama sa de frecvente la 12V ci peste 13,8V
                              cu cine facusi mama fizica la leceu , vezi ca incurci condensatoarele de pe alimentare , cu cele din filtru de taiere , si garantat in difuzor nu intra 12 sau 13.8 v [de fapt poate sa intre dar doar o sindura data ]
                              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google