nu trebuie neaparat un condensator, dar o sa observi cum ramai fara baterie in scurt timp,iar intrarile de la amplificator le poti lega la iesirile de la radio cd.Am montat asa ceva,dar de 500w.
Montare Amplificator+subwoofer Pe Cd Blaupunkt Stock De Pe Logan?
Collapse
X
-
Last edited by leo_negrescu; 12 January 2010, 14:39.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
-
in mod sigur am venit prea tarziu cu informatia, dar mp3-ul original de pe logan are iesire pt subwoofer... ce-i drept nu este sub forma de rca dar daca v-ati fi uitat un pic pe semnificatia fiecarui pin al mufei iso ati fi vazut ca este un anume pin 3 (parca ) care se intituleaza "sub out" iar "-" il iei de la oricare din difuzoare. partea aiurea e ca nu ai control asupra nivelului subwoofer-ului . nu mai distrugeti visele oamenilor si nu mai recomandati pocnitorile alea de adaptoare high low.sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post.
ps:ar trebui sa aiba si cel fara mp3 ca doar tot mufa iso are.
Comment
-
Originally posted by VNX View Postin mod sigur am venit prea tarziu cu informatia, dar mp3-ul original de pe logan are iesire pt subwoofer... ce-i drept nu este sub forma de rca dar daca v-ati fi uitat un pic pe semnificatia fiecarui pin al mufei iso ati fi vazut ca este un anume pin 3 (parca ) care se intituleaza "sub out" iar "-" il iei de la oricare din difuzoare. partea aiurea e ca nu ai control asupra nivelului subwoofer-ului . nu mai distrugeti visele oamenilor si nu mai recomandati pocnitorile alea de adaptoare high low.sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post.
ps:ar trebui sa aiba si cel fara mp3 ca doar tot mufa iso are.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Asa vroiam sa fac si eu ca tine Wretch dar pana m-a dus Deluxe pe linia cea buna . Deci cum m-a sfatuit si el : schimba-ti playerul pe urma schimba-ti difuzoarele cu unele profesionale si aici mi-a recomandat aceste difuzoare SPL Dynamics " si dupa aceea poti opta pt statie si subwoofer . Eu unu il ascult ca stiu ce zice nu m-a invatat de rau pana acum . Deci e bine daca ai urma si tu pasii astia asa incet incet.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Deci eu cand e o sa pun fata spate SPL Dynamics 16.5 cm. Ca player eu voi opta pt un Pioneer ( nu vreau sa dau sute de euro pe un player ) vreau sa schimb cat de cat sunetul atat.
Aleg Plyerul asta ca se potriveste si cu bordul si plus de asta l-am si auzit si chiar mi-a placutLast edited by Christnacht; 4 November 2010, 09:14.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment