Daca te intelegi cu cei de la CASCO ai putea sa-ti iei si o telecomanda odata cu MP3 Playerul.
ce imi recomandati ???
Collapse
X
-
-
La golan ce diametru merge la boxe maxim fata - spate ?? 16 sau 16,5cm ??
Vreau sa imi schimb boxele de pe golan, am un cd-player pionner 2900mpb, si boxe si pe fata si pe spate:
BOXE PIONEER TS-G1309 Difuzoare dual cone,diametru: 13 cm,putere 25W RMS (130W max),impedanta: 4 Ohm,raspuns in frecventa 50-20000 Hz,sensibilitate (1W/1m): 89dB,membrana din polipropilena.
vreau sa imi iau pe fata Ground Zero GZIF 5202(difuzoare coaxiale cu 2 cai,diametru woofer: 13cm,putere RMS: 70w,putere Max: 110W,impedanta: 4 ohmi,tweeter superdome,grila protectie) sau GZTF 130MK2 (Difuzoare coaxiale cu 2 cai,Diametru woofer: 13cm,Putere RMS: 70w,Putere Max: 110W,Impedanta: 4 ohmi,Raspuns in frecventa: 80Hz - 20KHz,Tweeter superdome,Grila protectie. Care sunt mai bune din cele 2, adica fata de cele care le-am avut mai sus?? Se aud mai bine decat astea pionner nu ??
pe spate vreau ceva tot de la ground zero, care sa mearga la logan fara sa mai fiu nevoit sa tai ca sa pun boxele.
astept propuneri cu boxe fata - spate ->> jbl, ground zero, mac, magnatsigpic
Comment
-
Merita mp-player-ul BLAUPUNKT Casablanca MP56? E bun de ceva ?
Radio CD/MP3 player cu slot card SD/MMC si conectivitate USB- putere amplificator 4 x 50W
- Compatibil MP3, WMA, CD-RW, ID3 tag
- reglaj al volumului functie de viteza (GALA)
- Display LCD grafic dot matrix (VarioColour 4096 culori variabile)
- Personalizare imagini prin PictureUpload prin stick USB sau card SD
- Egalizor parametric digital (6 benzi) cu autocalibrare (microfon optional)
- 2 x preout (3V)
- 2 x AUX-In
- amplificatorul intern poate fi oprit
- reglaj volum subwoofer cu LPF
- panou frontal detasabil motorizat
- Compatibil Bluetooth cu interfata optionala
- Compatibil iPod cu interfata optionala
- iesire semnal TMC pentru sistemul de navigatie
Are un prieten 10buc, noi, in cutie, la 650ron/buc. Am vazut ca pe be-loud e vreo 11mil.Attached Filessigpic
Comment
-
Am de gand sa inlocuiesc mp3 din fabrica cu unul cu usb sa nu mai folosesc cd-uri si nu stiu de care sa aleg la un pret bun va rog sa ma ajutati ce parere aveti?Attached Files
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostAm de gand sa inlocuiesc mp3 din fabrica cu unul cu usb sa nu mai folosesc cd-uri si nu stiu de care sa aleg la un pret bun va rog sa ma ajutati ce parere aveti?
exact acel model am eu pe masina, sunt multumit de el, la banii la care e are performante bune, daca te hotarasti sa-l iei, ia si o telecomanda RC-10 pentru volan, sa fie treaba treaba
(poti sa vezi in semnatura cum arata pe masina)Last edited by z1nedine; 2 March 2009, 02:39.
Comment
-
se potrivesc toate mufele, eu am schimbat si difuzoarele am pus de 165 fata-spate
@kalin pretul nu reflecta intotdeauna calitateaLast edited by z1nedine; 2 March 2009, 17:56.
Comment
Comment