Tub Bass

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tub Bass

Recomand ... pentru cei care nu au inca ... dar vor sa`si ia tub de bass ...

Setul MAGNAT .... Subuffer 300W RMS ... putere maxima 1000W ... statie Magnat ultra 2000 .... pret 500 RON ... + Condensator ( Pret 150 Ron ) ...
    Se aude cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=AlFwmhFOCfQ
    Pentru inceput e super bun ... sa nu sariti direct la 2000W

Recomand .... Merita toti banii ... eu sunt super multumit de el ....
    insa cei ce stau pe bancheta din spate o sa va injure mai tot timpu dak ascultati muzik tare )
    72
    Da !
    76.39%
    55
    Nu !
    23.61%
    17

The poll is expired.

Logan 1.6MP

era bine daca filmai si din afara masinii ca asa distorsioneaza la greu si nu prea iti dai seama de calitatea sunetului decat ca in filmulet e foarte naspa! incearca sa mai faci un filmulet si sa nu mai filmezi de aproape ca nu se intelege nimic! oricum presupun ca se aude bine!
    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Originally posted by yoz13
      era bine daca filmai si din afara masinii ca asa distorsioneaza la greu si nu prea iti dai seama de calitatea sunetului decat ca in filmulet e foarte naspa! incearca sa mai faci un filmulet si sa nu mai filmezi de aproape ca nu se intelege nimic! oricum presupun ca se aude bine!
      Oki o sa mai fac un filmuletz zilele astea ...
      Se aude super bine ....

Last edited by 89aLe; 11 December 2007, 02:09.
      Logan 1.6MP

Comment

am si eu un jbl... si pana o sa imi vina bani sa termin proiectu..... il sterg de praf...)
        Attached Files
        sigpic

Comment

mda

Originally posted by unic
          am si eu un jbl... si pana o sa imi vina bani sa termin proiectu..... il sterg de praf...)

mie nu prea imi plac subuferele astea in forma de cutie ... nush :-?? mi se par mai finutze astea rotunde .... dar la calitatea sunetului e vreo diferenta ??

din cate stiu subuferu tau e de 250 RMS ... recomand statia ULTRA 2000 ... e cam 250 ron ... si io zic k merita banii ... nu se incinge .... are 1 iesire de 400 si 2 de 250 .. ceva de genu ...
          Logan 1.6MP

Comment

pai ca statie... tot la un jbl am sa optez
            sigpic

Comment

da

pai ca statie... tot la un jbl am sa optez
              si tu ai dreptate ... jbl k sa aiba rezonanta buna .... sa tipe lumea la tine
              Logan 1.6MP

Comment

as vrea intai sa vad cum se aude pe la alti. si dupaia sa continui.. sa merg la sigur..
                sigpic

Comment

as vrea intai sa vad cum se aude pe la alti. si dupaia sa continui.. sa merg la sigur..
                  yo zic k o sa merite ....
                  acuma mi se pare normal intai sa vezi cum se aude ...

la mine cel putin incepe sa baraie din ce in ce mai mult prin spate am impresia k imi baraie senzorii de parcare )
                  Logan 1.6MP

Comment

amplificator Mutant + tub de bass Jbl = 30-RDD......si merita toti banii si nu sunt multi ....sunt super multumit
                    Attached Files
                    JUST ME.....30-rdd......

Comment

Originally posted by 30rdd
                      amplificator Mutant + tub de bass Jbl = 30-RDD......si merita toti banii si nu sunt multi ....sunt super multumit
                      arata nice ... ai pus patura aia k sa nu mai tremure sa ce ?
                      Logan 1.6MP

Comment

patura e cu alt scop.....ca sa nu transpir la spate... .....si petru situati neprevazute...
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

patura e cu alt scop.....ca sa nu transpir la spate... .....si petru situati neprevazute...
                          da corect intrebare ... tie iti tremura bara din spate ?? mie`mi face ca dracu D
                          Logan 1.6MP

Comment

deocamdata nu am probleme cu bara.....fetele de usa ma cam ingrijoreaza dar le rezolv....sa mai dea un pic caldura si cu bara nu am probleme deocamdata....dar e usor de rezolvat sunt cateva suruburi.... mai bagati si u nasu pe acolo si vezi care zarnaie si strangele....
                            JUST ME.....30-rdd......

Comment

deocamdata nu am probleme cu bara.....fetele de usa ma cam ingrijoreaza dar le rezolv....sa mai dea un pic caldura si cu bara nu am probleme deocamdata....dar e usor de rezolvat sunt cateva suruburi.... mai bagati si u nasu pe acolo si vezi care zarnaie si strangele....
                              unde frate k mie imi zdranganeau fetele de la usile din fatza ca dracu am pus yo ceva provizoriu ca pana nu iau permisu nu ma bag sa fac ceva mai mult ...
                              pe 19 dec acuma am examen :-s sa vi sa ma susti
                              Logan 1.6MP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google