Daca ai ceva watti in portbagaj orice ai face tot m-ai zdrangane cate ceva...parerea mea...
Tub Bass
Collapse
X
-
Eu spun nu drogurilor si tubului de bas....)
Este incomod de pozitionat
Nu isi trage aer bine pentru ca mereu sta cu fata la dublurile aripilor.
Reda aiurea sunetul.Tot intr-una din dubluri
Iti falfaie una din aripi de mama mama
Daca ai un subwoofer care cere o incinta mare poti sa iti cumperi Range Rover sa il pui
Ca sunet sunt diferente depinde de cunostintele ascultatorului.Ideea este ce sunt si sunt in defavoarea tubului
Nu am vazut decat exceptii (foarte rare ) cand cineva o masina de show avea tubEX : + =
Comment
-
Un subwoofer de calitate (amplificat pe masura) in timp oricum distruge cam tot ce inseamna plastice si alte cele(orice superantifonare faceti). In doi ani te miri ce naiba zdrangane tot prin masina...Nu e vorba numai de Logan.
Sunt adeptul sunetului REAL, care se poate atinge prin difuri de calitate, care iti confera in interior o auditie buna. Daca vrei ca ''privitorii'' (gagici si speriati) sa te bage in seama, da, bagi un subwoofer fara antifonare si ai rezolvat treaba.
Oricum! Cu un sistem bine pus la punct (un 4X80Wsau 100W spre ex.) nu ai nevoie de subwoofer.
Cred ca cea mai ieftina varianta de a atrage privirile si nicidecum de a avea o auditie nemaipomenita in masina, e subwooferul.
PS: intentionez pe viitor sa-mi bag si subwoofer...
Comment
-
Ai dreptate partial ...100W RMS fac galagie si potrage dupa sine aceleasi priviri si atentii nedorite.
La sub auzi un zgomot infundat, la 100W pe boxe+rezonanta care o face masina in sine poti ai o completa auditie neplacuta la cateva masini de tine.Acum sper sa ai un gust Ok la muzica.EX : + =
Comment
-
b45gao .. Foarte corect tot ce ai spus , mai putin : Iti falfaie una din aripi de mama mama .. Intotdeauna iti va falfai una din aripi , indiferent de ce incinta ai in portbagaj , pentru ca cealalta este rigidizata din cauza busonului rezervorului !
Octavian___28 Un subwoofer de calitate (amplificat pe masura) .. Nu este obligatoriu sa fie de calitate ... Si unul slab , de slaba calitate iti va slabi plasticele !
Sunt adeptul sunetului REAL, care se poate atinge prin difuri de calitate, care iti confera in interior o auditie buna. acel sunet de care vorbesti se atinge cu ajutorul mai multor tipuri de difuzoare ... Tweetere , midbass , midrange , woofer .. Subwoofer !!! Fiecare componenta a sistemului reda un anumit spectru de frecventza , pentru ca spectru sa fie complet ... Avem nevoie de toate ( de mai sus ) deci , daca vrei auditie ai nevoie si de subwoofer !
Cu un sistem bine pus la punct (un 4X80Wsau 100W spre ex.) nu ai nevoie de subwoofer. ... In difuzor , chiar si de 20cm , nu poate ajunge acolo unde ajunge un subwoofer ... La 15 17 20hz ! Iar ca sa iti coboare mult in freq , un dif de 20cm are nevoie de o incinta foarte rigida , si bine pusa la punct ... Asta ins undeva la 4 5 milioane pe usa ( bani de antifonare , rigidizare .. "inchidere" a incintei + prindere corespunzatoare ,cat mai rigida a difuzorului ) ! Dar cum , de cele mai multe ori avem pe usi 13 sau 17 cm ... Problema subwooferului este de laut in calcul !
Cred ca cea mai ieftina varianta de a atrage privirile si nicidecum de a avea o auditie nemaipomenita in masina, e subwooferul. sub+amp+set cabluri profi ... Sari de 600RON ! Daca vrei sa atragi priviri , ieftin , bagati un preten cu 2 tigai in portbagaj si zii sa le loveasca pe ritmul muzicii pe care o asculti !
parpanel ... Ai mare dreptate , cu atat mai mult ca o spui din proprie experientza !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Nu cred ca cineva isi pune tub de bass doar ca sa atraga priviri ... Eu ... Spre exemplu nu mi-am pus tub ca sa se uite lumea dupa masina ... Si mi se pare o porcarie sa se auda muzica tare afara ... Intradevar ... Se aude si afara ... Dar ... Parerea mea ... Loganul antifoneaza foarte bine ... Adica ... Cu geamurile inchise nu se aude cine stie ce afara ... Poate la 5m se aude o mica bubuiala ... In schimb... In interior ... Eu sunt super multumit ... Cand mergi nu cred ca o sa stai mereu cu geamurile deschise si cu muzica la maxim ... Mai esti cu persoane in masina ... Nu te poti intelege dak e muzica la maxim ... Muzica la un nivel acceptabil cat sa auda cei din masina ... Si toate bune si frumoase ...Logan 1.6MP
Comment
-
Urmareste forumurile de profil .. Si ai sa fii uimit de ce gasesti acolo :
" am un subwoofer de 200w .. Sunt destul de multumit ... Face presiune etc ... Ma deranjeaza un singur lucru ... Nu se aude afara ! Ce sa fac ?! Incinta e de vina ?! Ce metode sunt pentru a se auzi muzica afara fara sa schimb sistemul ?"
daca tu nu ai pus bass pe masina ca sa se uite lumea la tine .. Ins ca faci parte din cei care siau facut muzica in masina .. Pentru ei ... Placerea LOR de a asculta !
Loganul antifoneaza foarte bine .. Putin eronat ... Loganul antifoneaza in interior .. Din cauza materialului din care e facuta bancheta ... Spre exterior nu antifoneaza app deloc ! Bassul nu iese prin geamurile deschise ... Ba din contra ... O masina cu geamurile deschise "va vibra" mai mult decat una cu geamurile deschise ... Deci va atrage mai multe priviri !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Exact ca si cel din primul post este al meu , si statia si subu si tot, eu zic ca merita toti bani se aude mirificD
Comment
-
Originally posted by shokaliptiku View PostUrmareste forumurile de profil .. Si ai sa fii uimit de ce gasesti acolo :
" am un subwoofer de 200w .. Sunt destul de multumit ... Face presiune etc ... Ma deranjeaza un singur lucru ... Nu se aude afara ! Ce sa fac ?! Incinta e de vina ?! Ce metode sunt pentru a se auzi muzica afara fara sa schimb sistemul ?"Logan 1.6MP
Comment
-
As vrea sa adaug la boxele stoc putin bass dar cu investitie minima si fara sa pun nimica in portbagaj.Poate spun prosti dar mi-au trecut prin cap 2 variante , una ar fi inlocuirea difurilor stock si cealalta ar fi sa caut un wofer mic sau ceva sa il bag undeva sub scaunu pasagerului din dreapta daca are loc ceva acolo.Tin sa specific ca nu am nevoie de tremurat tabla pe masina sau chestii de genu asta doar sa am putin de bass.Astept pareri/recomandari.
Comment
-
Originally posted by blaze2k View PostAs vrea sa adaug la boxele stoc putin bass dar cu investitie minima si fara sa pun nimica in portbagaj.Poate spun prosti dar mi-au trecut prin cap 2 variante , una ar fi inlocuirea difurilor stock si cealalta ar fi sa caut un wofer mic sau ceva sa il bag undeva sub scaunu pasagerului din dreapta daca are loc ceva acolo.Tin sa specific ca nu am nevoie de tremurat tabla pe masina sau chestii de genu asta doar sa am putin de bass.Astept pareri/recomandari.
Comment
Comment