subwoofer, tub(tun) de bass, bandpass

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mersi miki acum sa vedem daca intra sub scaun D

sigpic

Comment

Eu cred ca intra numai sa nu dea cei din spate cu picioarele in cutie.

Comment

Originally posted by Miky 48
        Pentru ultima oara spun : tubul de bas sau subwoofer este unul si acelasi lucru.
        @SoNyKeL. La un moment dat am vazut pe net ceva de la Pioneer, un sub cu adincime mica de montare, special facut sa intre sub scaun. Ceva de genul http://www.sono.ro/subwoofer-auto-pi...2a-p-1069.html
        daca u zici ca tubu de bass si subwooferul este unu si acelasi lucru eu nu mai vbesc ca sunt sigur ca u nu ai nici cea mai mica idee de ce vb.....asa ca eu ma retrag si nu mai continui pe acest post.....nu am nevoie de divergente.....oricum sarbatorii fericite la toata lumea.... all the best
        JUST ME.....30-rdd......

Comment

oricum in spatele meu nu sta nimeni )

sigpic

Comment

Originally posted by 30rdd
            daca u zici ca tubu de bass si subwooferul este unu si acelasi lucru eu nu mai vbesc ca sunt sigur ca u nu ai nici cea mai mica idee de ce vb.....asa ca eu ma retrag si nu mai continui pe acest post.....nu am nevoie de divergente.....oricum sarbatorii fericite la toata lumea.... all the best
            Doar o mica intrebare pt tine:
            Cum se numeste difuzorul din tubul de bas?
            In caz ca nu stiai raspunsul este subwoofer.
            PS Am o mica idee despre sistemele audio auto, nu ma declar expert, dar sunt undeva intre inermadiar si avansat.

Comment

Originally posted by SoNyKeL
              oricum in spatele meu nu sta nimeni )
              Apei .. si de ar sta) tot in sus ar sta) si eu am in portbagaj) si taicamio cum ii dau un pic mai tare la volum cum sare in sus ca ii vibreaza spatele
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

eu mi-am pus un subwoofer MAC ...suna ft bine...io zic ca o meritat sa il pun se aude ft bine si inauntru si inafara ;)
                .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

nu mai vreau sa mai comentez...oricum se numeste woofer(miki) fara sub....in fine laso asa nu mai au rost cometari...ca nu a zis nimeni ca e expert dar sa vb asa eu zic ca nu mai e loc de discutii si fara suparare, eu am zis ca ma retrag si asta am sa fac.......sarbatori fericite la toata lumea.... ...all the best
                  JUST ME.....30-rdd......

Comment

O retragere zici ca esti suparat Sa speram ca nu
                    Enter the Matrix

Comment

M-as baga si eu in discutie dar sunt adeptul sunetului bun doar inauntrul masinii, deci fara subwofer.
                      Nu pot spune decat ca alegand cu grija linia audio/video si fara teama ca depasesti bugetul poti face sa se auda f.bine si fara subwofer.
                      Mai ales ca in Loganuri calitatea materialelor este slaba iar prinderea lor prin capse duce in cel mai scurt timp la vibratii/zdranganeli care devin suparatoare.
                      In concluzie este posibil sa depasesti bugetul unuia care a ales varianta (pe scurtatura) cu subwofer dar castigi in spatiu si calitate a soundului (cu zdranganeli mai putine ale interiorului).
                      Pana la urma m-am bagat in discutie, pasiunea pentru sunet bun si-a spus cuvantul, asa ca luati-o ca o parere.

Comment

Adevarat dar.. niciodata nu vei scoate Bass de la difuzoare si pentru doritorii sau mai bine zis.. ascultatorii de bass mai repede pui un subwoofer decat o linie bine ca si lia are avantajul ei dar..
                        Enter the Matrix

Comment

@KeanuRev, exact ! Asa este, depinde cat de departe vrei sa ajungi cu sunetul.
                          Ce pot spune este cu siguranta poti avea un bass profund si solid in acelasi timp daca alegi difurile cu grija si nu te uiti la bani (cam greu dar daca esti impatimit o faci).

Comment

In functie de posibilitati ) Ca nu esti la Pimp my ride) S aiti faca aia pe mokka)
                            Enter the Matrix

Comment

E tare gresit sondaju', e greu sa alegi intre subwoofer si tub de bass, mai ales ca pot sa fie una si acelasi lucru. Era ma bun un sondaj cu : 1. tub de bass, 2. cutie bass reflex, 3. cutie compresie, 4. cutie bandpass

Eventual rog un moderator sa modifice asta.

Trecand la subiect.... si descris pe scurt: tubul face galagia cea mai mare, dar are calitatea cea mai slaba la bass, Cutia bass reflex are un nivel de bass mai mic decat tubul dar un bass mai clar, cutia compresie un nivel si mai mic a bass-ului dar un bass si mai clar, si cutia bandpass, care din punctul meu de vedere, are cel mai clar bass.

Mai trebuie tinut cont si de faptul ca la LOGAN in general nu se recomanda puteri foarte mari la subwoofere, cel putin fara o izolatie beeeton la portbagaj.
                              Mai trebuie luate in calcul si ce difuzoare suint pe masina. Un bass prea puternic ar putea face sa nu se mai auda difuzoarele din masina.

Exista posesori de LOGAN cu tub, care sunt foarte incantati la fel cum sunt si cu diverse cutii si sunt la fel de incantati. Mie pesonal mi-ar place pe LOGAN o cutie pe compresie cu o putere nominala de cel mult 350 W.

Comment

Am votat subwooferul in incinta tub, pentru ca din acela am eu adica un JBL CS1204T, si pentru logan care este sedan nu breack se aude foarte bine,nu e claritatea ca si intr-o cutie dar face zgomot destul de tare pentru 250watti,ceea ce e ok zic eu pentru mine, pentru ca este foarte bine izolat portbagaju de habitaclu si se face simtit tubul cat de cat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google