subwoofer, tub(tun) de bass, bandpass

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aha deci .... am s-o pun in vanzare e slabuta ... n-o sa mai stau cu statie + sub. ... imi iau direct sub cu statie incorporata si gata ..ms de info !
    :popa:

Comment

nu ... sa nu faci asa ceva ! sub + amp incorporat ( subwoofer activ ) nu face fata in logan ... decat daca-l pui direct in masina ... un subwoofer activ montat in portbagaj nu-si va face simtita prezenta ... deloc !

amplificatorul este intradevar cam slabutz ... zimi ce buget ai ... si cam ce asteptari ai avea de la un subwoofer + amplificare ... si am sa incerc sa teajut !
      LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
      LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
      LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

pai mai intai sa dau statia si dupa aceea ..... de fapt acum am 6 mil dar nu stiu ce sa fac mai intai ... sa iau sub. .... stopuri ... xenon ... praguri etc etc

Comment

ooo ... acum am inteles ... pai eu zic in primul rand sa te gandesti ce vrei sa faci la masina ... abia apoi sa te apuci de cumparat ! vezi-ti prioritatile ... ceti place cel mai mult sai faci ...
          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

k ms frumos pt ajutor ..acum depinde de ce anume scap mai repede de statie sau stopuri ...si in funct de asta .....dau stopurile iau stopuri dau statia iau ce mi-ai recomandat tu tks !

Comment

Lasa ca nu se forjeaza nu stiu cat de la bass... Imi place ca imi face vibromasaj si mai ales la aia care stau in spate.
              1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

Recomandati-mi pt un Logan berlina un sistem complet de sunet:boxe fata-spate + mp3 player+statie+subwoofer.Ceva pana in 10-15 mil (cam sarac varmiu)..acuma are pe masina un mp3 player Sony http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...SONY/CDX-GT20/ pe boxele stok, si se aude chiar binisor ..intrebarea este..la mp3 player-ul asta se poate pune statie si + subwoofer k sa numai cumpere altul?THX.

Comment

slaba alegere a HU ului !
                  da .. are preout ... are iesire pentru subwoofer !

sfatul meu ar fi sa le schimbi pe rand ... pentru ca banii sunt destul de putini pentru difuri , sub , amplificare , conectica !

pentru amp+sub :

plus un kit cabluri ... minim 20mm2

difuri ... te sfatuiesc doar pe fata ... de 17 .. montate pe inele distantiere :
                  ( aici depinde foarte mult de gusturile tale .. ale varului tau ) ... depinde a a ascultat si ia placut ... poti incerca de la coustic , mtx , pio in sus ... DLS etc
                  LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
                    Recomandati-mi pt un Logan berlina un sistem complet de sunet:boxe fata-spate + mp3 player+statie+subwoofer.Ceva pana in 10-15 mil (cam sarac varmiu)..acuma are pe masina un mp3 player Sony http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...SONY/CDX-GT20/ pe boxele stok, si se aude chiar binisor ..intrebarea este..la mp3 player-ul asta se poate pune statie si + subwoofer k sa numai cumpere altul?THX.
                    Eu am impresia din ceea ce spui ca nu stii exact ce ti s-ar potrivi. Nu cred ca trebuie sa sari imediat la subwoofer (care implica si rigidizari/antifonari). Ca sfat, al meu, ar fi sa cauti un HU bun care sa iti ofere si ceva putere la o calitate a sunetului buna si este posibil sa scapi de antifonare si sa ai si un sunet placut in masina daca vei alege bine si difurile.

Gandestete ca o linie muzicala buna incepe cu HU si se termina cu difurile. Deci daca incepi cu HU nu ai cum sa gresesti pentru ca pe urma mai poti adauga daca nu esti multumit dar daca incepi cu subwoofer nu faci decat sa te joci cu componentele si vei ajunge destul de greu la o configuratie care sa te multumeasca.

Incearca sa asculti pe cat posibil componentele pe care le vrei inainte de a le cumpara si asa vei fii mai aproape de ceea ce iti doresti de fapt.
                    Ar fi de dorit sa mergi pe la intalniri si sa asculti ce au si colegii pe masini.

Comment

Am asc la un Logan la un prieten...avea un HU Sony de 14 mil(numai stiu modelul) si boxe fata-spate JBL de 17 cm..si se auzea superb(fara sub0..avea un bass incredibil.Rasuna cartierul cand deschidea toatea usile.

Comment

Am asc la un Logan la un prieten...avea un HU Sony de 14 mil(numai stiu modelul) si boxe fata-spate JBL de 17 cm..si se auzea superb(fara sub0..avea un bass incredibil.Rasuna cartierul cand deschidea toatea usile.
                        OK. Asa mai vorbim aceeasi limba (vezi HU - probabil un DVD sa un MP3 cap de serie?).
                        Daca vii duminica la intalnirea din Buc, la Farfurie le vei auzi si pe ale mele, de exemplu (tot configuratie fara subwoofer).

Comment

La Farfurie unde?
                          Inca nu am Logan,dar ma primiti si pe mine cu o Dacie 1310?

Comment

Adriann ... ai fost la ultima intalnire? daca da ... CINE ESTI ) ca tot vreau sa apuc sa vorbesc cu tine

Comment

La Farfurie unde?
                              Inca nu am Logan,dar ma primiti si pe mine cu o Dacie 1310?
                              Daca promiti ca treci la Logan este bine venit.
                              Glumesc, esti binevenit la Parcul Carol. Uitate la pozele din thred'ul Intalniri.

Originally posted by CAnnabYS View Post
                              Adriann ... ai fost la ultima intalnire? daca da ... CINE ESTI ) ca tot vreau sa apuc sa vorbesc cu tine
                              Da am fost la ultimile trei intalniri.
                              Am o canadiana cu galben si bleumarin pe care scrie Adidas daca ma cauti prin pozele de la intalniri ma vei vedea.
                              Sper sa pot veni si duminica asta.

Comment

se poate lega o statie de la mp3 player-u care il are logann-u din fabrica ??????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google