Salut am achizitionat de curand un amplificator auto, si as vrea sa il montez pe o dacia logan model Preference, problema este urmatoarea: Cablurile de alimentare pe unde le conectez la baterie? ca nu stiu unde are gaura cabina care sa comunice cu partea unde e bateria? Exista asa ceva? Sau exista o alta solutie pentru conectarea amplificatorului? Multumesc.
Amplificator Preference
Collapse
X
-
-
Daca te uiti sub bord, in spatele pedalelor, se afla un capacel de mascare. Daca rotesti stg/drt se va deschide o fanta. La motor, acel capac (gaura) se afla in dreapta pompei de frana. Pe acolo se vor trage firele pentru alimentarea amplificatorului.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Cablu de curent recomand sa il tragi prin partea stanga pe la capacelul de sub bord apoi tragi de cheder si pui cablul pe acolo, sa pui siguranta aproape de baterie nu in portbagaj.Firele de semnal de la amplificator la casetofon si boxe tragele prin partea dreapta a masinii, daca le pui pe aceeasi parte cu cel de curent este posibil sa ai interferente pe care o sa le auzi in boxe.
Comment
-
eu am dat o gaura de 7 prin dreapta,cablurile le-am bagat pe sub mocheta si la motor pe langa aripa dreapta,far dreapta,masca fata si direct la baterieMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment