Problema Cu Subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cu Subwoofer

Am si eu o problema cu un woofer de 10 inch alpine type s. I-am cam dezlipit membrana cam 30% din suprafata. Stie cineva cu ce fel de solutie sunt lipite ele? Si cand am dat o gaura in incinta am agatat cu bormasina vata aceea, ce as putea sa pun acolo si de unde as putea sa cumpar. Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Poti pune si tu o poza sa ne dam seama mai exact despre ce e vb?

Comment

Pai nu am ce poza sa pun....Intrebarea mea este ce solutie sa folosesc sa lipesc cauciucul (membrana difuzorului) de lemn....Ca are un cerc de lemn de care a fost lipita membrana...Si a doua intrebare ce fel de absorbant acustic sa iau sa fac din nou incinta in interior si cam pe unde se gaseste....

Comment

Ce spui tu este o garnitura de etanseitate nu membrana, eu unul as incerca s-o lipesc cu prenandez (trebuie f bine curatat inainte).

Comment

Daca e membrana eu stiam ca nu se mai poate lipi.dar nu stiu exact daca pt modelul tau de alpine se gaseste vreun kit.(daca crapa membrana sa o schimbi)

Comment

Deci s-a dezlipit gulerul acela de cauciuc.acela care permite difuzorului sa se miste inainte si innapoi. Dar s-a dezlipit de unde era lipita de carcasa difuzorului. O sa incerc azi la un service de difuzoare. Ideea e ca nu trebuie sa las sa se dezlipeasca pe toata circumferinta dif ca se descentreaza si e bun de aruncat apoi. Vata aceea ceva sfaturi?

Comment

"O sa incerc azi la un service de difuzoare": este cea mai buna idee, pentru ca trebuie experienta la dezasamblare, bobinare, centrare, lipire la locul potrivit si daca nu ai aceea experienta vei strica difuzorul.
              Noroc.

Comment

pregateste bine zona
                smirgheluieste ...
                si foloseste cu incredere prenadez !!!
                LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google