Alegere difuzoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alegere difuzoare

Simplu si la obiect: nu ma pricep la boxe si va cer umil sfaturile:

1)am un sony CDX gt24 DAR nu stiu ce boxe sa-i pun

2)nu vreau discoteca in masina

3)pretul boxelor sa fie de max 2 mil

4)boxele sa fie cat de cat acceptabile

Va rog, chiar am nevoie de sfaturile voastre!

Si ar mai fii o nelamurire.. unde sa le pun? in usi fata, ori in spate? cum e mai bine??

In cazul tau cea mai potrivita solutie este montarea pe fata (folosind inele de mdf) a unui sistem cat mai sensibil (eficient) de 16.5cm. Iti propun 2 variante:
    1. Coustic CS652 care sunt decente pt banii aia
    2. Hertz DSK 165 sensibil mai scump, dar se va auzi MULT mai bine, in special in configuratie full-active in care vei folosi toate cele 4 canale amplificate de player

Sarbatori fericite!

Comment

Eu prima data mi-am cumparat boxe spate.Pe fata le aveam pe cele din fabrica,iar mp3-ul era cel din fabrica.Cand le-am montat a fost diferenta de la cer la pamant.Eu pe spate am MTX-uri.M-au costat in jur de 230 de lei.Si le am de aproape 2 ani.Si nu le-am schimbat ca ma uimesc pe zi ce trece.Sunt foarte bune.Insa nu sunt slabe nici cele de la JBL,Pionner sau Sony.Insa eu am mers pe mana la MTX,deoarece am avut posibilitatea de a le proba pe toate intr-un garaj si am fost cel mai multumit de MTX la acesti bani.Boxele pe care le am eu sunt acestea:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo..._Audio/THX693/
      PS:obsev ca astea s-au scumpit orienteaza-te spre altceva.Bafta
      sigpic

Comment

salut si bine ai venit printre noi
        in primul rand ... ceea ce vrei tu sa cumperi se numesc difuzoare si nu boxe ... boxele fiind niste difuzoare cu incinta !

in al II rand .. te sfatuiesc sa dai importanta maxima difurilor de pe fata
        si spun asta pentru ca sunt foarte importante pentru tine ca sofer, pentru ca difuzoarele pe care le auzi cel mai mult sunt cele de pe fata !

deci ... in primul rand difuzoare bune fata !

acum .. la categoria difuzoarelor de 200RON ... eu as face altceva
        si mi-as permite sa-ti spun sa nu faci nici o mutare in sensul de a schimba difuzoarele. De ce spun asta ? Simplu ... pentru ca sunt sanse 99% sa pui niste difuzoare mai proaste decat cele de fabrica !

Sfatul meu ar fi sa pregatesti portiera de banii astia si ca rezultat ai sa fii mult mai multumit cu un difuzor entry level caruia ii pregatesti incinta.. decat un difuzor entrylever caruia nu-i creezi nici o conditie !

sper ca m-am facut inteles
        daca ai alte intrebari sau nelamuriri ... te astept pe forum cu alte intrebari
        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Ce boxe coaxiale cu diametru de 13cm montate pe fata si alimentate direct de la player imi recomandati?

Comment

Hertz Dieci DCX 130

Comment

Multumesc pentru raspuns.
              Despre In Phase XTC 52 ce parere aveti?

Comment

Eu am acelasi player ca si tine si ma uitam dupa astea :

/ difuzoare coaxiale, 2 cai diametru: 13 cm, tweeter 16 mm putere: 50W RMS / 80W max raspuns in frecventa: 60 - 20.000 Hz sensibilitate: 92 dB (1W/1m) crossover integrat HP 6 dB

/ difuzoare auto triaxiale (3 cai) diametru difuzor: 13 cm putere RMS: 75 W putere maxima: 150 W impedanta: 4 Ohmi adancime de instalare: 54 mm magnet din Feerita si con din PP //

/difuzoare coaxiale cu 3 cai/diametru: 13cm/putere RMS: 25W/putere Max: 120W/impedanta: 4Ohm/SPL: 91dB/raspuns in frecventa: 40Hz - 26KHz/ body { background: #FFF; }

/difuzoare coaxiale 2 cai /diametru: 13cm /putere RMS: 50W /putere Max: 200W /impedanta: 4Ohm /SPL: 91.5dB /raspuns in frecventa: 55Hz - 22KHz /diametru tweeter: 13mm /con din polipropilena /bobina di

/ sistem de difuzoare pe 2 cai diametru woofer: 13 cm, putere: 60W RMS (240W max) SPL: 90 dB raspuns in frecventa: 45 - 21000 Hz frecventa crossover: 4000 Hz impedanta: 4 ohmi

/ Difuzoare auto coaxiale pe 2 cai Diametru: 13cm Putere MAX: 200W Putere RMS: 35W Raspuns in frecventa: 70Hz-20kHz Sensibilitate: 92dB/W/m Magnet din neodynium Tweeter din mylar-tita

/ difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru: 13cm putere RMS: 55W putere Max: 220W impedanta: 4Ohm SPL: 91.5dB (2,83v/1m) raspuns in frecventa: 60Hz - 22KHz con din polipropilena bobina

Toate sunt pe 13 cm .. inca nu ma pot decide care dintre ele sa fie
                Last edited by PeRuZzI; 7 February 2010, 03:47.

Comment

Be Loud! Din pasiune pentru sunet: magazin online casetofoane auto, cd playere auto MP3 player, difuzoare, subwoofere, amplificatoare, boxe, detectoare radar si alarme auto, car audio si multimedia, sonorizare masini si tuning auto, magazin virtual online

Acesta este sistem de difuzoare. Din punctul meu de vedere nu prezinta interes. Ma intereseaza numai difuzoare coaxiale. Incerc sa fac o ierarhie tinand cont de cativa parametri cum ar fi: nr. de cai, gama de frecventa, sensibiliate. Diferentele sunt totusi foarte mici. Ma intreb daca sunt sesizabile in practica. Ar mai fi un criteriu, important pentru mine, sa se potriveasca pe usile fata Logan, fara multe mofificari, fara niciuna daca este posibil. Am vazut la un model parca DLS Clasic 125 ca se mentioneaza acest lucru.

Comment

ce specificatii de marime trebuie sa aiba boxele de pe spate ? (prestige 2)

Comment

13 cm diametru, sunt cele "stock"...daca vrei mai mari, numai cu inele mdf sau decupezi din tabla
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mie mi-au intrat pe spate blau gtx 173 hp dupa ce am indoit putin buza decupajului de fabrica.

Comment

pe fata ce dimensiune imi trebuie ? sunt la fel ca alea de pe spate ? pot sa imi cumpar acelasi model ?

Comment

peruzzi eu zic sa iti iei cruch Blackmaxx BMX 53 sau pionneru de pe www.be-loud.ro astea mi se par mai bune! cruch sunt pe 3 cai si au rms de 50 w parca si pionneru tot pe 3 cai dar au 25 rms dar cred k adevarat!!
                            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

MARX da tot pe 13,iti intra fara probleme daca vrei mai mari iti cumperi inele mdf........vezi ca sunt topicuri despre asta.
                              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                              Silent Coat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google