If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare ...
incinta tio alegi singur ... si depinde de :
- ce muzica asculti ;
- sq sau spl ... dar in cazul sedanului cade sq ;
- spatiul pe care esti dispus sa il acorzi incintei ...
diferentza intre 2 si 4 ohmi ... este sesizabila doar la difuzoare ( si atunci doar o ureche buna poate sesiza ) , nu si in cazul subwooferelor !
eu te sfatuiesc sa cumperi un sub in 1 ohm ... pt ca sa te coste mai putin amplificarea ! ( un amp care debiteaza minim 500W la 2 ohmi este mai scump decat unul care debiteaza 500W la 1 ohm ... ) !!!
in alta ordine de idei ... ce alternator are masinutza ta ... mai mult ca sigur se va simti nevoia unui condensator ... !!!
In general imi place sa ascult muzica cu bas .
Spatiul in masina nu ma intereseaza, nu prea duc nimic in portbagaj.
Condensator m-am gandit ca ar fi bun.
Am un woofer Magnat Supreme 3000 de 250W RMS si o statie No Name de 2X100 legata in punte.
Cablurile am dat in jur de 50-60 de lei. Le am de ceva timp si nu mai stiu exact.
2X100 la 4 sau 2 ohmi !?
urca niste poze cu tot ce ai pana acum .. sa vedem ce putem face !
la 500W eu te sfatuiesc totusi la niste cabluri mai groase ... nu de alta dar nu cred ca vrei sa arzi in masina !
exista kituri de calburi care au tot ceti trebe !
5m cablu plus
1m cablu minus
cablu remote
papuci aferenti
rca
soclu
sigurantza
numi pot da seama de amp
doar ca are o siguranta de 30A ... deci numai mult de 300w punte !
cablurile par grosutze ... lasale pe astea ... dupa montaj dc simti ca nufac fata ... trebuiesc schimbate !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment