Exista Igo special concepute pentru versiunile Windows CE de pe PNA-uri.
GPS, De Care?
Collapse
X
-
Eu am Asus R300 si pot sa zic ca e OK ....ecranul de 3.5" e OK pentru o persoana cu vederea normala, i`am facut update la harti+adaugat radarele fixe si nu prea am avut probleme cu el ... l`am folosit si pt filme si pot sa zic ca se descurca bine. deci RECOMANDA ASUS R300 ...
partile rele sunt: nu l`am putut "transforma" in PDA
nu citeste formatul .avi si trebuie convertite filmele in .mpg ...
Comment
-
Salut
Am primit acest model cadou de la un unchi (http://www.notebook-shop.ro/index.ph...-1-gb-pqi.html) si merge perfect.
Am scos de pe net ultimul iGo cu cele mai noi harti si e de vis.
Are procesor de 400MHz (nu a avut atit primul meu calculator) recalculeaza instantaneu ruta daca ai omis sa-l urmezi...pan la urma asta conteaza...la ce-mi doresc eu de la un gps, acesta este ideal!
Comment
-
Sistem de navigatie MIO MOOV500.
1.arata viteza(km\h) reala cu care mergi?
2.are media player si mp3?
3.fm transmitter?
4.ce ma sfatuiti sa aleg intre MIO MOOV500 si Sistem de navigatie MIO M402?Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
salutare
Gpsurile sunt bune dar daca achizitionati unu e bine sa aiba si optiunea pentru update, sau sa se poate face update .ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by amg View PostSistem de navigatie MIO MOOV500.
1.arata viteza(km\h) reala cu care mergi?
2.are media player si mp3?
3.fm transmitter?
4.ce ma sfatuiti sa aleg intre MIO MOOV500 si Sistem de navigatie MIO M402?
Am mio moov 500RO doar cu harta Romaniei
1. arata viteza reala
2. decat daca il deblochezi , adica unlock
3.nu are
4. eu sunt multumit de 500
Comment
-
O intrebare sa nu deschid alt topic
Un prieten tocmai a achizitionat o masina si are instalat pe ea un Blaupunkt travelpilot DX (foto mai jos) iar cand am dat pe navi cere CD
blaupunkt.jpg
Aveti idee daca se gasesc harti pentru Romania?
Multumesc
Comment
Comment