Cum Asez 2 Perechi De Boxe?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Asez 2 Perechi De Boxe?

Am 2 perechi de boxe prima http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...pe-G/SPG-13C2/ si a 2-a pereche e pioneer nu o gasesc sa dau link...oricum au 35 W RMS si 160 W max.. cum e indicat sa le pun? alea mai puternice in fata si celelalte in spate? sau invers? nu prea ma pricep la asa ceva

le pui cum vrei tu.nu conteaza.parerea mea e sa pui alpine-urile pe fata.

Comment

pai le pui pe cele mici an fata eara cele mari pe spate ca sa facarezonanta cu portbagajul si dupa le ekilibrezi din cd adica aparatul care al ai pe masina
      si o sa se auda frumos eu asa am
      succes an continuare

Comment

sau asa le am eu,,,
        Attached Files

Comment

piti sa le pui cum vrei, ele se vor auzi aproape la fel, deoarece ambele seturi sunt de 13.
          daca ai auzit cum scot inaltele ambele...atunci pune-le pe cele cu inaltele mai pronuntate in fata.

Comment

Vinde-le pe amindoua, si cumpara un set de 6', sistem, daca ramin pe player atunci de 50RMS, 90-94dB, monteaza-l pe fata, pe spate SW ori "pauza"...

Comment

pune-le pe alea mai mici pe fata si cele mai mare pe spate-o sa ai o rezonanta mai bune cu cele mari pe spate datorita volumului ridicat al portbagajului...........dar pana la urma poti sa le pui cum vrei :P
              TAXI M2O

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google