Nedumerire Subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nedumerire Subwoofer

Buna seara am o intrebar si sper sa ma puteti ajuta.
    In momentul de fata am un Mp3 player Koss-MS2015 cu 4 boxe 25W RMS si intentionez sa imi cumpar un Subwoofer SPL Dynamics PRO-300D4 (600 W RMS) si amplificatorul SPL Dynamics S-4002.
    Intrebarea mea este daca instalez acel subwoofer sunetul produs de subwoofer nu imi va acoperi sunetul produs de difuzoare, astfel incat nu voi mai auzi aproape deloc mediile si innaltele.

Amplifici difuzoarele ce ai acum pe masina separat de player si scapi de griji...

Comment

Originally posted by blacired View Post
      Amplifici difuzoarele ce ai acum pe masina separat de player si scapi de griji...
      ce gluma! am ascultat subwooferul asta amplificat cu 1500watt rms si nu se mai intelegea nimic cu toate ca avea niste dls-usi anemice pe fata amplificate ...foarte violent...ioc muzica

Comment

Gluma a fost intrebarea...

Comment

clarrr!!! trebuie niste dif-uri potente ptr subwooferele astea agresive altfel nu balansezi egal sunetul..

Comment

multumesc pt raspuns acum vine intrebearea "gluma".
            Ca sa amplific 4 boxe imi trebuie alt amplificator decat cel pt subwoofer?

Comment

asa ar fii ideal, un mono bloc ptr subwoofer(asadar dedicat)...si un ab class 4 canale ptr difuzoare si e super ok! asa am si eu si e belea

Comment

ms pt sfat
                asa o sa fac dar cred ca intai imi cumpar alte boxe shi un amplf pt ele si dupa ce mai strang bani cumpar si subul si amplifu pt el.

Comment

Originally posted by ralphmandl View Post
                  multumesc pt raspuns acum vine intrebearea "gluma".
                  Ca sa amplific 4 boxe imi trebuie alt amplificator decat cel pt subwoofer?
                  Asta deja nu-i de gluma!
                  Categoric.
                  ...si ar trebui schimbate difuzoarele actuale,
                  n-ar strica nici o insonorizare completa inainte de "dezmembrare",
                  cabluri de curent si baterie suplimentara...
                  Sper ca n-am uitat nimic...ba da! INCINTA!

Comment

da incinta de bass..mdf daca e posibil...
                    Attached Files

Comment

multumesc mult pt sfaturi. Incinta o fac cu un prieten ca nu am de gand sa dau 3 mil pe ea de la SPL Dynamics si aia.

Comment

eu zic sa dai banii pe ea,pentru ca o sa coste si daca o faci tu,si trebuie facuta dupa parametrii,eu m-am chinuit foarte mult sa o fac(mai ales ca a fost prima cutie pe care am facut-o).........sau poate tu ai ceva experienta........dar totusi mare atentie la cutie;)
                        Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                        -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                        Silent Coat.

Comment

vorbeste cu userul PIGOO..are 3 incinte super calculate ptr xtr-ul tau..le vinde..

Comment

cre ca o sa imi cumpar pana la urma tot si eu doar sa le montez pe masina.

Comment

Salut

Iti zic si eu de ce a pomenit si blacired. Insonorizare. Daca vrei toate astea in masina, si vrei sa amplifici si difuzoarele, ar fi recomandat sa insonorizezi usile, fiindca iti vor vibra nervii exact cum vibreaza membrana si usa daca nu este insonorizat bine. Prea multa putere pentru plasticul asta de 1st class din logan De calitatea sunetului sa nici nu mai vorbim )
                              Spor...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google