If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da de insonorizare am uitat sa pomenesc
nu incape discutie insonorizez usile si ma gandeam si la plafon.
Ce naiba bag atatia bani sa imi baraie plasticurile de-mi sar creieri no way.
am o nedumerire
mi-am procurat de la un coleg un Subwoofer Mac Audio MP Tube 30. As dori sa stiu daca as puteaa sa-l leg in punte in loc de boxele din spate, desigur cu un filtru de bass.
finalul playerului arata ca shi finalele unui amplif pt 2 canale ma candeam sa leg subu cu + de la o boxa si - de la cealalta shi celelalte borne + - sa le las libere ca la un amplificator la care e legat in punte un dif. dupa mintea mea cred ca ar merge dar nu stiu daca la legarea in punte scade impedanta. Daca scade o fi gata finalul playerului
Finalul playerului lucra deja in sistem bridge, deci ce vrei sa faci va fi doar un experiment nesatisfacator cerintelor unui woofer.
Foloseste cu incredere amplificator(sunt monoblocuri destule) pentru subwoofer.
nu am stiut ca lucreaza in bridge finalul playerelor
ms ca mi-ai spus.
oricum asta o sa fac, o sa-mi cumpar un amplif doar ca ma gandeam ca poate l-as putea lega asa pana fac rost de bani pt un amplif.
am racut rost de un amplificator pana imi cumpar eu unul shi am o nedumerire.
cablul de remote unde l-ati legat? la power antena de la MP3?
Last edited by ralphmandl; 21 May 2010, 23:16.
Reason: Automerged Doublepost
Poti lega provizoriu wooferul la finalul playerului, obisnuit asa, pe un canal de exemplu RR sau LR, dar acesta nu-i confera destula putere si fiind semnal nefiltrat, va primi si toata gama de frecventa, deci = naspa sound.
Daca playerul nu are fir separat de "remote turn-on", de culoare alb-albastru, atunci se poate folosi linistit firul "power ant", de culoare albastru, dar la unele playere eu am intilnit situatia ciudata, ca pe firul respectiv a iesit tensiune doar cind se asculta radio(!)
am legat asa shi merge si la MP3 si la radio remote-ul daca nu mergea ma gandeam ca as putea pune la demoror, dar cum merge nu m-am mai chinuit .
Mai am o intrebare daca tubu meu are 240W RMS si 480 peak daca il leg la un amplificator de 300W se aude bine, sau bubuie urat, sau chiar se arde?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment