Schimb Sau Nu HU?(cd-player Audio)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

DeLuxe!poate imi spui cum pui filtru la un difuzor de banda larga pt a nu amesteca mediile si inaltele?Referitor la subw nu esti la concert sau o prezentarea unui sistem audio unde toti stau gura casca spun .(mama ce tare se aude,sati sparga stomacul)Suntem intr-o masina si ascultam civilizat nu la un gratar sa auda si altii.Am spus ceva despre un sistem cu pretentii?Avem inregistrari de calitate?

Originally posted by q_acdc View Post
    DeLuxe!poate imi spui cum pui filtru la un difuzor de banda larga pt a nu amesteca mediile si inaltele?Referitor la subw nu esti la concert sau o prezentarea unui sistem audio unde toti stau gura casca spun .(mama ce tare se aude,sati sparga stomacul)Suntem intr-o masina si ascultam civilizat nu la un gratar sa auda si altii.Am spus ceva despre un sistem cu pretentii?Avem inregistrari de calitate?
    Da am ceva scule pe acasa (final bipolar,mosuri,lampa) si prefer sa ascult la o lampa si niste cartoane.
    Last edited by q_acdc; 25 April 2010, 17:10. Reason: Automerged Doublepost
    AC/DC- RIDE ON

Comment

hmmm .. am cam ramas fara cuvinte.. va multumesc de sfaturi , sa vad si eu ce bani am pentru a investi in sistemul audio primul v-a fi HU in orice caz.... iar pe urma daca mai raman fonduri voi investi in boxele de pe fata...
      Am avut ceva de citit dar am si inteles cate ceva ....

Comment

Daca incepi cu HU ai facut un pas bun.
        Plus ca nu toata ziua schimbi pe HU.
        Personal imi pare rau acum ca mi-am luat o gioarsa de Panasonic si n-am mai avut rabdare sa mai pun vreo 300 lei sa iau ceva mai de calitate.
        Rezultatul de vede la sunet (degeaba am difuri OK, statie) ca nu stie prostu sa scoata un sunet cat de cat ok.
        Orcium daca e sa-l schimb, un Alpine ar fi minunat (ceea ce iti si recomand).
        Adica e Alpine si apoi vin restul, parerea mea.

Comment

corect ce zici de alpine este super dar tre si boe pe masura eu m-am tepuit cu difuri jbl dr astept sa treaca putin criza sa le schimb toate 4

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google