Sfat Achizitie Difuzoare-componente

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat Achizitie Difuzoare-componente

Pentru portierele fata:
    Pentru moment am difuzoare de 13(mtx ) - si vreau sa trec la 16,5 +tweetere pe fata si nu ma hotarasc la un model anume:
    Asa din optiuni eu as fi vrut ceva mtx sau inphase pentru ca am fost multumit de produsele lor in trecut (woofere / statii de amplificare/difuzoare)deci optiunile mele ar fi cam astea:
    MTX t6s652
    InPhase XTC 601
    Insa sunt dispus si catre alte modele
    Buget disponibil un 400 - 450 ron maxim
    Precizez ca boxele vor fi amplificate cu o statie InPhase IPA601 2x74 W/4 ohmi sau 2x100/2 ohmi.... deci boxele vor fi si amplificate.

Am vazut ca se mai recomanda si asa ceva: Helix DB 62.1 Dark Blue la banii astia - dar daca stiti ceva despre sistemele de mai sus astept reply ceva/pareri.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

incearca spl dynamics sd 6.2

iarasi poti incerca sounstream http://esderman.ro/difuzoare-auto-co...eam-ls60c.html

sau tot de la ei seria rbc, mai exact rbc.6

vezi si pe la competitii cum se aud la baieti

eu unu le recomand cu caldura

helix is bune, dar dark si espirit is entry level la ei, si is difuri de sq
    sigpicMy ride

Comment

da ... ma tenteaza si pe mine SPL dynamics-urile alea ... insa (cu toate ca lucrez in comertul online ) as fi vrut sa le iau din Bucuresti - pe cand esderman-ul este in braila ... si un fz in bucuresti pentru spl dynamics inca nu am gasit..
      Alte opinii cumva?

Comment

da-mi un add si vb mai pe indelete
        sigpicMy ride

Comment

gata - multumit si informat ... se poate inchide daca nu mai au si altii nelamuriri de genu...

Comment

pai zi-ne ce ai rezolvat
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

comandat si primit 2 dif-uri spl dynamics sd-6.1
              poze aici

Comment

intrebare : am gasit azi in targ maneta/satelit pentru comenzi asupra cd playerului care se monteaza in spatele volanului.

se potriveste numai cu mp3 ul original de logan ? adica blaupunkt sau merge facut ceva sa mearga si cu altele ?

Comment

nimeni pe aici sa ma lamureasca si pe mine ?

Comment

teoretic ar trebui sa mearga pe orice, dar conteaza sa gasesti pinii sa dai impulsurile concrete
                    sigpicMy ride

Comment

asa ma gandeam si eu. o sa ma duc la o unitate specializata.

Comment

Difuzoare Usi Fata Logan

Va salut!! am deschis acest threard deoarece doresc sa imi inlocuiesc difuzoarele de pe usile fata cu unele tip sistem si nu prea stiu cam ce sa aleg. Am deschis subiectul si in my ride, dar asa este mai vizibil. Problema consta in felul urmator: pe masina in momentul de fata am un sony CDX-GT414U sony GDX-GT414U.jpgsi m-am mai uitat pe net de ceva difuzoare, dar sincer nu prea ma pricep asa bine si bugetul este cam limitat intr-un fel. Dupa parerea voastra ce credeti ca s-ar potrivi mai bine cu casul, dar si ce ar fi mai bine sa cumpar difuzoare de 13 sau de 16.5?? Din ce am mai cautat eu mi-au cam atras atentia acestea:
                        http://www.caraudiomag.ro/681/3335
                        mac audio.jpg
                        http://www.caraudiomag.ro/611/3126
                        juice.jpg
                        Astept sfaturi de la voi in vederea rezolvarii acestei dileme
                        Va multumesc anticipat!

Comment

nu te astepta la minuni din partea lor si mare diferenta nu poate fi intre standard si noua configuratie.
                          mai bine strangi ceva banet in plus si faci ceva mai semnificativ.
                          la configuratia asta cheltui banii degeaba, parearea mea.

Comment

pune pe 16.5, nu ai bani de sitem?cumpara pe rand.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google