pai tocmai despre Mobile GMaps e vorba aici.
Google Maps
Collapse
X
-
Eu merg cu firefox,cu altu nu incercai.
Pana aici sa zicem ca merge bine,da astept o gramada pana termina.
si hash ala ce e?
Iar acum facui dublupost .
Dimensiunea folderului MGMapsCache este mult prea mareeee.
Acum cred ca stau cateva saptamani sa il rezolv,sau pana inebunescsigpic
!
Comment
-
nu conteaza!
Originally posted by bro View Postpai tocmai despre Mobile GMaps e vorba aici.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View PostFoarte bun tutorialul,ma apuc si eu acum,sa vad ce iese pentru N73.
O intrebare am,unde pot gasi fix doar harta Romaniei,frumos facuta pe contur?Ai vreo idee?
Salutari.
Ai numai harta rutiera a Romaniei, cu obtiuni de vializare ruta, lungie ruta si cautare locatie.
Dupa cate vad, Mobile GMaps, te ajuta sa vizualizezi o harta salvata in memorie, pe cand cu Google Maps poti vedea si locatia , exact ca la un navigator, inconvenientul e ca trebuie sa fii tot timpul conect la internet pe mobil.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
harta rutiera a Romaniei
Originally posted by CataLiNNN View PostFoarte bun tutorialul,ma apuc si eu acum,sa vad ce iese pentru N73.
O intrebare am,unde pot gasi fix doar harta Romaniei,frumos facuta pe contur?Ai vreo idee?
Salutari.
Nu am mai scris de mult pe aici din lipsa de timp.
Intr-adevar e mai complicat de utilizat gMapMaker si celelalte chestii pentru hartile pe mobil.
Cine vrea harta rutiera a Romaniei o poate lua de aici:
Dezarhivati si copiati directorul pe cardul de memorie al telefonului.
Apoi instalati Mobile GMaps de aici:
Pe telefon faceti urmatoarele setari la MobileGMaps:
Menu - Settings - MapBrowsing:
Stored Maps - bifat
Offline Mode - bifat
Storage Path - optiuni - browse - memorycard .... si dati locatia unde ati copiat harta
Apoi dati Optiuni - SAVE din coltul stanga jos al ecranului.
Cine vrea mai multe detalii poate citi aici:
PASII DE LA 1 la 11 SI DE LA 20 LA 21.
Pe Samsung E2510 merge sigur. Am sa pun un film mai tarziu cu aplicatia pe telefon.
Enjoy.
Dupa cum am promis atasez acest film cu functionarea Mobile GMaps cu harta Romaniei pe telefonul meu Samsung E2510:
Map of Romania stored on the memory card. No internet connection needed on the mobile phone. Works great with weak phones.See here how to do it:http://stud.u...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-jhCalToVV8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-jhCalToVV8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Logan GPL 1.4
Comment
-
Pentru SGH E250 poti downloada de aici aplicatia:
Am impresia ca e doar .jar ul.
Ca sa obtii si .jad ul poti utiliza programul JAD Maker de aici:
Download JADMaker 1.21 - Convert JAR games into JAD in order to be able to install and play them on your Nokia mobile phone with the help of this lightweight application
"Tragi" jar ul peste fereastra de la JADMaker si iti creaza automat .jad ul.Logan GPL 1.4
Comment
-
Mersi, gasisem si eu siteul asta, dar apoi am citit ca de fapt problema este alta. java install nu este activat pe telefonul asta, si nii ocudl de activare nu l-am gasit. Fara asta ai 2 variante: sa iei de pe net direct pe telefon si atunci cica merge, sau sa folosesti cablu de date si inca nu stiu ce programele.
Am incercat direct de pe net sa il iau dar nu am gasit decat versiuni de 415 kb iar fisierul maxim supoortat de e250 este de 300 de kilo. deci pauzaDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Poti da cautare pe harta si "directions" dar atunci se va conecta la net si va face trafic.
Mobile GMaps este ideal pentru cine vrea o harta rutiera salvata pe un telefon slabutz fara sa fie nevoit sa plateasca trafic la internet de pe mobil.
Daca ai trafic la net berechet si un telefon mai rasarit poti instala fara probleme Google Maps Mobile si gata treaba.
Originally posted by golanu View PostMersi, gasisem si eu siteul asta, dar apoi am citit ca de fapt problema este alta. java install nu este activat pe telefonul asta, si nii ocudl de activare nu l-am gasit. Fara asta ai 2 variante: sa iei de pe net direct pe telefon si atunci cica merge, sau sa folosesti cablu de date si inca nu stiu ce programele.
Am incercat direct de pe net sa il iau dar nu am gasit decat versiuni de 415 kb iar fisierul maxim supoortat de e250 este de 300 de kilo. deci pauzaLogan GPL 1.4
Comment
-
ok, am reusit sa instalez varianta 1.28. nu mai stiu cat, si cand sa fac update la 1.39 imi da "Install error". Acelasi mesaj si daca incerc sa instalez direct 1.39. Mai incerc, poate poate gasesc ceva sa mearga .
Mersi de ajutor.Don't touch! Never ever steal
Comment
-
si eu am avut instalata varianta 1.28 si am instalat 1.39
1.28 mi se pare mai buna pt ca arata si altitudinea la care te afli. La 1.39 arata doar coordonatele si viteza
cred ca o sa revin la 1.28
Ps: amu am dat sa-mi genereze o harta a europei, dar are tot 76b.
se poate sa fie prea mare zona selectata?
daca vrei 1.39 dezinstalezi 1.28 si instalezi 1.39
Last edited by ciush; 24 May 2010, 13:21.
Comment
-
Ce setari ai facut la 1.28? ca eu mi-am cam prins urechile, mai ales ca nu prea am tangente cu telefoanele .
Mersi.
Setari, adica, de unde harti? Lucreaza si offline sau numai conectat? Nu as vrea sa vad ca imi tot scade creditu ca el isi scoate mereu ceva de pe net sau trimite cine stie ce.Don't touch! Never ever steal
Comment
Comment