Google Maps

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

din pacate la 1.28 merge doar online si trebuie sa setezi harti yahoo

meniu - 4 megi la (go to) la tip harta alegi yahoo (harta, satelit sau hibrid)
    Last edited by ciush; 24 May 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ok, multumesc.
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

Pentru cei care au probleme la generarea hartii:

In gMapMaker incercati Yahoo Maps sau Microsoft Live sau MSN(tot Microsoft).

Microsoft Maps par mai detaliate(se vede orice drum comunal) decat Yahoo, dar Yahoo arata mai frumos si are si umbre cu altitudinea reliefului.
        Logan GPL 1.4

Comment

Originally posted by stolniceanulucian View Post
          Salutare colegi,

Nu am mai scris de mult pe aici din lipsa de timp.

Intr-adevar e mai complicat de utilizat gMapMaker si celelalte chestii pentru hartile pe mobil.

Cine vrea harta rutiera a Romaniei o poate lua de aici:

Dezarhivati si copiati directorul pe cardul de memorie al telefonului.

Apoi instalati Mobile GMaps de aici:

Pe telefon faceti urmatoarele setari la MobileGMaps:

Menu - Settings - MapBrowsing:
          Stored Maps - bifat
          Offline Mode - bifat
          Storage Path - optiuni - browse - memorycard .... si dati locatia unde ati copiat harta

Apoi dati Optiuni - SAVE din coltul stanga jos al ecranului.

Cine vrea mai multe detalii poate citi aici:

PASII DE LA 1 la 11 SI DE LA 20 LA 21.
          Pasii 12-19 ii sar?
          Tot nu am reusit sa il fac .gmapmaker ala imi da o harta prea mare
          sigpic
          !

Comment

Pasii 12-19 sunt pentru generarea hartii.

Daca folosesti harta aia data de mine HartaRO.rar nu mai ai nevoie sa generezi harta.

Daca harta cu GMapMaker e prea mare selecteaza o suprafata mai mica sau un nivel de detalii mai mic 10-11-12, ceva de genul.
            Logan GPL 1.4

Comment

La generarea hartii fac exact cum spui si incerc sa selectez doar romania dar ce imi genereaza gmapmaker se duce cam la 1 giga.
              Acum incerc cu harta ta.

Dar de ce imi cere bluetooth-ul?
              Last edited by vdmihai; 26 May 2010, 14:38. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic
              !

Comment

am dat incarcat o harta in telefon dar imi cere confirmari la fiecare miscare (zoom, deplasare pe harta, etc...) Eu am un lg cu gps
                Imi cere: cofirmare citire date utilizator.
                Cum pot sa elimin confirmarile?

Comment

Si eu am aceeasi problema, trebuie sa dai la optiuni din telefon (selectat fisierul .jad / .jar nu mai stiu care din telefon, apoi optiuni fara sa lansezi programul) si pe undeva ai "acces la date" - sau cam asa ceva bifezi sa nu iti mai ceara. La mine la un nokia6131 aveam optiunea aia dar era inactiva, imi spunea ca nu am acces la aceasta setare. La alte telefoane cred ca merge. E foarte enervanta, cum misti un pic cursorul te si intreaba.

Comment

Trebuie sa intrati pe telefon acolo unde ati instalat aplicatia Mobile GMaps sau la 'Manager Aplicatii' si sa selectati la drepturile de citire date utilizator 'permis intotdeauna' sau ceva de genul.

La telefoanele Nokia e exasperanta faza cu intrebatul la fiecare miscare.

O alta varianta ar fi sa cautati pe net o versiune semnata (signed) a fisierelor MobileGMaps.jar si .jad si sa instalati astfel aplicatia 'legal' si sa scapati de toate permisiunile alea pe care le tot afiseaza unele telefoane.
                    Logan GPL 1.4

Comment

pe siteul lor oficial nu sunt vresiuni signed?

ehe... mi-am instalat versiunea signed si e alta viata, merge brici
                      Last edited by ciush; 28 May 2010, 18:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si ce anume descarc de acolo dintre toate alea?

LE:Nu am facut nimic nici cu versiunile signed.
                        Inainte ma intreba:permiteti aplicatiei sa citeasca date din...aplicatia NU provine de la un furnizor de incredere,iar acum ma intreaba:permiteti aplicatiei sa citeasca date din...aplicatia provine de la un furnizor de incredere
                        Cred ca o sa ii dau foc la telefon
                        Last edited by vdmihai; 28 May 2010, 20:57. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic
                        !

Comment

salut . am un telefon nokia 6303 clasic cu nokia ovi maps care acum este gratuit pe toate modelele de telefon nokia . problema este ca la conectare mi se cere un receptor gps care este de gasit pe net undeva la 150 ron vazut de mine , telefonul meu nu are gps incorporat . foloseste cineva asa ceva sau ceva asemanator pe un mobil ca daca merge bine vind gpsu ( un smailo 4:3 harta romaniei ) pentru ca pentru mine este un pic incomod . receptorul gps ca dimensiuni este tot cat un telefon si usor de lasat undeva in pozitie fixa in masina ( sub parasolar de exemplu el functionand prin bluetooth) telefonul in principiu este la purtator , toata instalatia nefiind asa de vizibila ca un gps normal montat cu ventuza pe parbriz .

Comment

Cei care au trafic de internet nelimitat, pot folosi GOOGLEMAPS, unde pozitia este raportata la receptorii GPS din zona. Zoom ai pana la elevatie de 200 m.
                            Pentru cei care au trafic limitat, va pot anunta ca la un drum Suceava-Bucuresti, traficul de date e inlimita la 3 Mb, depinde de zoom-ul ales.
                            Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                            sigpic

Comment

...adica vrei sa spui ca pozitia e determinata de GPS-ul intern, iar harta corespunzatoare pozitiei curente e incarcata de pe internet...

Comment

Originally posted by ciush View Post
                                pe siteul lor oficial nu sunt vresiuni signed?

ehe... mi-am instalat versiunea signed si e alta viata, merge brici
                                De unde ai luat-o ? Eu am descarcat de pe al 2-lea link si imi da eroare la instalare - nu mai stiu care ca a fost demult. De pe primul nu am stiut ce sa descarc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google