Ce Tip De GPS Sa Aleg?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si eu am smailo 5.0 hd . e ok faptul ca iti poti alege din meniul lui calea catre navigator, astfel poti pune pe card sau pe memoria interna orice soft dedicat gps care functioneaza pe device de tip pna.

in plus mai are si trasmitator fm si bluetooth. poti asculta mp3-uri prin radioul masinii sau sa il folosesti pe post de hands-free.
    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

multumesc baieti!
      acum..ramane..dupa buget!

Comment

al meu este 4:3 i nu are nici transmitator fm si nici bluetooth dar am sa fac rost de un igo8 ca are slotu de card si am sa vad cum merge , apropo ce model de harta este mai completa si mai usor de facut imbunatatiri la ea .

Comment

gata baieti
          dupa cautari extenuante am ales un North Cross ES505

Multumesc pentru sfaturi si sper sa fie o alegere buna
          Attached Files

Comment

Cu siguranta ai facut o alegere buna, exact acest model are un prieten de al meu si e foarte multumit de el. Bafta!

Comment

merci!

Comment

Ieri am cumparat un gps evolio E300 romania plus si acuma daca se poate sa-mi spune-ti daca am facut o alegere buna sau nu.

Comment

eu cred ca cel mai bun este mio
                  SRF TARGOVISTE

Comment

Mio e doar pentru cei subiectivi in ale marcilor. Au iesit modele la fel de performante iar in principiu, toate folosesc aceleasi tehnologii. Diferenta o face softul si cat de actualizate sunt hartile. Cu softul te poti descurca dar nu intram in detalii ca incalcam Regulamentul.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in principiu iti iei unul cat mai ieftin, ca si-asa il folosesti de 1-2 ori/an si-atunci de fapt te-ai descurca si numai pe indicatoare...dar na, comoditatea se plateste si in concluzie iti iei gps
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

E prea bun cateodata si gps-ul
                        De cate ori m-am ratacit in orase care aveau indicatoarele puse varza,gen Caracal,Slatina...etc si am iesit doar intreband oamenii .
                        De MyGuide ce ziceti?
                        sigpic
                        !

Comment

Sa vezi cum e la rascruce de drumuri si nici un semn (Romania si semnele de circulatie...te-ai gasit) . M-am jurat atunci ca-mi iau Gps...pentru aia 10 km luati anapoda

Comment

io am putut sa ma pis pe el linistit de cateva ori: ultima isprava a fost acum 3 luni; din 2009 pana acu s-au schimbat niste strazi in pitesti si mi-a dat un "mumu" de n-am cuvinte sa-i multumesc. da-le dracu, ca mai gresesc si ele. al meu a fost moca si l-am injurat 2 saptamani, iti dai seama ca daca addeam 4-500 de oiro pe el si-mi tragea clapa, la modul cel mai propriu cu putinta ma pisam pe el...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

foarte multumit de jucarie....isi face treaba foarte bine!

Comment

@ Seba: Hartile se actualizeaza o data pe an. Depinde ce versiune are al tau. Daca e updatat la zi nu prea ai ce sa-i reprosezi...a ca mai zice el "Virati brusc la stanga" si tu esti pe autostrada cu cel putin 130 km/h aia e altceva ...poate fi chiar un semn Divin

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google