If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si eu am smailo 5.0 hd . e ok faptul ca iti poti alege din meniul lui calea catre navigator, astfel poti pune pe card sau pe memoria interna orice soft dedicat gps care functioneaza pe device de tip pna.
in plus mai are si trasmitator fm si bluetooth. poti asculta mp3-uri prin radioul masinii sau sa il folosesti pe post de hands-free.
al meu este 4:3 i nu are nici transmitator fm si nici bluetooth dar am sa fac rost de un igo8 ca are slotu de card si am sa vad cum merge , apropo ce model de harta este mai completa si mai usor de facut imbunatatiri la ea .
Mio e doar pentru cei subiectivi in ale marcilor. Au iesit modele la fel de performante iar in principiu, toate folosesc aceleasi tehnologii. Diferenta o face softul si cat de actualizate sunt hartile. Cu softul te poti descurca dar nu intram in detalii ca incalcam Regulamentul.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
in principiu iti iei unul cat mai ieftin, ca si-asa il folosesti de 1-2 ori/an si-atunci de fapt te-ai descurca si numai pe indicatoare...dar na, comoditatea se plateste si in concluzie iti iei gps
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
E prea bun cateodata si gps-ul
De cate ori m-am ratacit in orase care aveau indicatoarele puse varza,gen Caracal,Slatina...etc si am iesit doar intreband oamenii .
De MyGuide ce ziceti?
Sa vezi cum e la rascruce de drumuri si nici un semn (Romania si semnele de circulatie...te-ai gasit) . M-am jurat atunci ca-mi iau Gps...pentru aia 10 km luati anapoda
io am putut sa ma pis pe el linistit de cateva ori: ultima isprava a fost acum 3 luni; din 2009 pana acu s-au schimbat niste strazi in pitesti si mi-a dat un "mumu" de n-am cuvinte sa-i multumesc. da-le dracu, ca mai gresesc si ele. al meu a fost moca si l-am injurat 2 saptamani, iti dai seama ca daca addeam 4-500 de oiro pe el si-mi tragea clapa, la modul cel mai propriu cu putinta ma pisam pe el...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
@ Seba: Hartile se actualizeaza o data pe an. Depinde ce versiune are al tau. Daca e updatat la zi nu prea ai ce sa-i reprosezi...a ca mai zice el "Virati brusc la stanga" si tu esti pe autostrada cu cel putin 130 km/h aia e altceva ...poate fi chiar un semn Divin
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment