If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
simplu ca buna ziua
albastru pe 86 ,+ 12v pe 85 iar intre contactele releului legi alimentarea plafonierei adica ii tai temp plafonierei firul alb parca
l-am montat exact cum ai zis dar am pus pe fir contactor de ala care nu rupe firul.
trebuia sa intrerup firul alb mai jos de contactul cu pinul 30 din releu?
alarma vad ca nu inchide lumina cand armez decat dupa 20 de secunde, dar cand dezarmez imi aprinde lumina, si nu aprindea inainte.
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Salut, ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare pentru mp3 player-ul de pe logan marca Daewoo model AGC 1220RF-A, este vorba despre cel cu bluetooth si USB.
daca ma puteti ajuta cu o informatie, la alarma maat 679 e2, nu stiu ce fir de la ea sa leg la uch pt. blocare / deblocare usi, stiu ca trebuie legat la 8A SI 17A !!!dar in schema alarmei nu scrie clar care ...?!?
Salut! Un prieten are o problemă foarte ciudată.De vreo câteva zile se aude un bipăit la fiecare 32 de secunde.Nu ştie de la ce ar fi (are o alarmă Maat 679 la un Sandero).Cică i-a decuplat bateria şi tot face.Aveţi idee ce poate fi? Mulţumesc! A, cică maşina a mers ok, doar că face zgomotul acela.
Salutare. Postez si eu pentru a primi un sfat/o informatie.
Am pe masina montata o alarma Maat 679 de cativa ani.
Am cumparat o cheie tip briceag cu 3 butoane pe ea. Pot face ca acele 3 putoane sa comande alarma masinii ?
Daca reusesti sa memorezi telecomanda briceag ca telecomanda a alarmei, atunci va merge. Citeste in manualul alarmei cum se memoreaza telecomenzile noi.
revin , am montat alarma maat 679 e2 si merge ok , cu exceptia modulului de bk motor, pe care nu l am montat , dar a aparut o alta problema pe care nu pot sa mi o explic, butonul inchidere/deschidere centralizata din masina nu mai functioneza , doar de pe cel de pe telecomanda pot inchide/deschide usile, oare ce poate fi ?!??, ms
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment